آذرشهر کسی رو میشناسم
کاربر شهرسختافزار
لطفا تصویر زیر رو ببینید این تصویر زمانی هست که من یک بازی روی لپ تاپ اجرا می کنم بعد بستن بازی دما به 70 درجه میرسه .
فقط gpu دائما روی 100 درصد هست این طبیعی هست؟ چون الان که بازی رو هم بستم باز روی 100 درصد هست !
laptop_eror.jpg
-
آخرین ویرایش توسط galiver60 در تاریخ 14-12-16 انجام شده است
galiver60 (14-12-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اوه آذرشهر که حوالی تبریز هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصویر تست بالا رو دیدید؟
آخرین ویرایش توسط galiver60 در تاریخ 14-12-16 انجام شده است
آدم واردی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط galiver60 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
galiver60 (14-12-16)
کاربر شهرسختافزار
این طبیعی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط galiver60 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
galiver60 (14-12-16)
کاربر شهرسختافزار
آخه یه فن دیگه ای هم دادم بهم . من مطمئنم جنس تغلبی بستن فقط gpu دائم رو 100 درصد هست مگه نباید زمانیکه کاری بهش محول نشده کمتر از 100 بیاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
galiver60 (14-12-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اوه پس قضیه اینه ! وضعیت سیستم خنک کننده لپ تاپ من پس بحرانی هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks