درود
برای باز کردن لپ تاپ پیچ گوشتی با چه سایزی باید خرید ؟
و جنس سریکروم-وانادیوم باشه از همه بهتره درسته ؟ یادم رفته !
کاربر شهرسختافزار
درود
برای باز کردن لپ تاپ پیچ گوشتی با چه سایزی باید خرید ؟
و جنس سریکروم-وانادیوم باشه از همه بهتره درسته ؟ یادم رفته !
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیچ گوشتی چهار سو و پیچ گوشی ساعتی نیاز دارید .
پیچ گوشتی های یاکسون گزینه خوبی هستند برا اساس بودجه یک ست مناسب را تهیه کنید .
YX-632-31A
Mehrdad.A 88 (22-05-20)
کاربر شهرسختافزار
از برند Rhino یک ست انتخاب کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مرسی
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
یاکسون بهتر بود بهرحال مبارک باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hoosha (24-05-20)
کاربر شهرسختافزار
تعداد سری هاش خیلی بود و کار من خیلی کوچولوی، اینی که گرفتم ست 6 تایی هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فقط میخوام کیبورد لپتاپ خالم رو عوض کنم و احتمالا استفاده ی بعدی میره سال بعد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی این جور کارا خیلی حال میده خودمونیم.
همیشه کیفیت بهتر از کمیت هست مخصوصا تو ابزار کار . هر وقت تو خرید ابزار کمتر هزینه کردم پشیمان شدم . یاکسون کیفیتش خیلی نزدیک به برندهای متداول جهانی که به دلیل تحریم ها رنگش هم تو ایران نمیبینیم یا اگر هم باشند قیمت بالایی دارند .
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks