سلام
من یه لپتاب dell n5110 دارم که کانکتور کیبوردش به مادربرد بعلت تاخوردگی(فکر میکنم علتش این باشه) باعث شده تایه سری از دکمه های کیبورد کار نکنن.
برای حل این مشکل چه راهکاری پیشنهاد میدید؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یه لپتاب dell n5110 دارم که کانکتور کیبوردش به مادربرد بعلت تاخوردگی(فکر میکنم علتش این باشه) باعث شده تایه سری از دکمه های کیبورد کار نکنن.
برای حل این مشکل چه راهکاری پیشنهاد میدید؟
|
|
منظورت کابل ریبونی کیبرد هست . باید کیبرد عوض بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blitz2150 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
blitz2150 (08-11-14), mehrdad_ab (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
کاربر شهرسختافزار
آره کابل ریبون، یعنی راهی نداره حتما باید کیبورد عوض بشه نمیشه فقط کابل ریبون رو تعویض کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا هزینه تعویضش چقدره؟ جای سراغ دارید برای این منظور؟
نه راهی نداره . یک عکس واضح بگیرید تا جواب 100% رو بگم . کیبرد این لپتاپ حدود 50 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blitz2150 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (08-11-14), blitz2150 (08-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
کاربر شهرسختافزار
خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.dropbox.com/sh/n26jsgjp3...vD81qmkYa?dl=0
عکس رو تو اپلود سنتر شهر سخت افزار اپلود کنید . خیلی راحت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blitz2150 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Welcome to آپلودسنتر عکس شهر سخت افزار, a free image upload solution. Simply browse, select, and upload!
alksdj (09-11-14), مهدی بهادرفر (08-11-14)
|
|
مهدی بهادرفر (09-11-14)
کاربر شهرسختافزار
شما جایی رو میشناسی برای اینکار؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای خرید کیبرد - فروشگاه افق زیر همکف ایرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط blitz2150 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی بهادرفر (09-11-14)
کاربر شهرسختافزار
بی زحمت آدرس بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks