Morteza.m1371 (05-09-14), rafighetanha (04-09-14)
نه کیس لازم نیست . فقط بهشون بگید تمام قطعات به جز مادربرد تست شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rafighetanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (05-09-14), rafighetanha (04-09-14)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
من کل تاپیک رو مرور کردم
من بیشتر احتمالم روی هارد دیسک شما هست
متاسفانه از هارد سبز وسترن استفاده می کنید ( توی عکس ها دیده میشه ) که هارد کندی برای استفاده ویندوز هستش
اگر براتون مقدور بود قبل از رفتن به گارانتی ماتریس با یک هارد درست درمون مثل سیگیت باراکودا 12 یا 14 و یا وسترن بلو و ... یک تست با ویندوز سون بگیرین و نتیجه رو هم اعلام بفرمائین.
سپاس
*MoJtAbA* (04-09-14), AMD>INTEL (04-09-14), Morteza.m1371 (04-09-14), nima_hl (04-09-14)
این روند شات دان رو میتونند با لینوکس لایو یا ویندوز لایو هم تست کنند . ولی احتمال زیاد برد هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-09-14), mehrdad_ab (04-09-14), Morteza.m1371 (04-09-14)
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کابل هارد رو در اووردم و سیستم رو با دی وی دی لایو اوبونتو بالا اومد
خاموش کردم ولی متاسفانه مجددا همان آش و همان کاسه بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (04-09-14)
|
|
برادر همون مادربرد هست که مشکل داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rafighetanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط ایراد مادربرد رو کتبی بنویس روی کاغذ و بزن روی برد .
توضیح هم بده که قطعات جایگزین شده ولی مشکل باقی بوده
من خودم 4 سال تو گارانتی دریا کار کردم . این توضیحات خیلی کمک میکنه .
*MoJtAbA* (05-09-14), Morteza.m1371 (05-09-14), rafighetanha (04-09-14)
کاربر شهرسختافزار
درجه حرارت سی پی یو روی 50-51 تو محیط بایوس است
احتمالا ایراد از این نیست
( چه امیدی دارم من )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه این نیست عزیز . مربوط به قسمت تغذیه بردتون باید باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rafighetanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-09-14), Morteza.m1371 (05-09-14), rafighetanha (04-09-14)
کاربر شهرسختافزار
با سلام مجدد
نکته ای جدید :
وقتی گزینه shut down رو میزنم مانتیور و سیستم عامل خاموش میشه
ولی همچنان فن ها و مادر برد روشن هستن
سپس دکمه ی پاور کیس رو نگه میدارم سیستم کلا خاموش میشه یعنی دیگه فن ها هم نمی چرخن
بعد از این کار وقتی دوباره بخوام کامپیوتر رو روشن کنم مجبور دکمه پشت پاور رو یه بار خاموش روشن بکنم تا بتونم با دکمه ی جلوی کیس روشن کنم!
علت چیه به نظر دوستان؟
تنظیمات بایوس رو دیفالت کنید . به خاطر eup یا restore ac power back هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rafighetanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-09-14), Morteza.m1371 (05-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks