Morteza.m1371 (04-09-14)
این کار هم انجام بده روی دیوایس هایی مثل lan-1394 یا usb device تو دیوایس منیجر برو قسمت پراپرتیس و قسمت powermangment و تیک allow the computer turn off device رو بزن . و گزینه allow device to wake compuer رو بردار
Morteza.m1371 (04-09-14)
کاربر شهرسختافزار
این کارو هم کردم واسه ی همه ی گزینه های موجود ولی مثل تصویر بعضی ها که نمی شد تیک گزینه ی دوم رو برداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
الان ویندوزت 7 هست یا 8 ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rafighetanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مراحل لینک زیر رو انجام بده
http://www.thewindowsclub.com/window...-not-shut-down
این برنامه هم تست بزن
http://mihandownload.com/2009/08/_su...hutdown_20.php
Morteza.m1371 (04-09-14)
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 8
بقیه سیستم عامل ها رو نصب و چک کردم
خوب این برنامه رو تست بزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rafighetanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خاموش و ری استارت کردن سریع رایانه با SuperFast Shutdown 2.0 | دانلود رايگان نرم افزار
کارای این لینک هم انجام بده
Fix: Windows 8 | 7 will not shut down
Morteza.m1371 (04-09-14)
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
670px-Fix-Windows-Shutdown-Problems-Step-9.jpg
How to Fix Windows Shutdown Problems: 10 Steps (with Pictures)
برادرتیک اولی هم بردار
53905ca8-cfb6-4930-a567-64e1ad7526a3.jpg
Morteza.m1371 (04-09-14), rafighetanha (04-09-14)
طبق تجربه معمولا مشکلات نا متعارف مانند مشکل شما به رم سیستم مربوط میشه
اگر رم دیگه ای در اختیار دارید با اونها یک تست کنید در غیر این صورت اگر 2 ماژول رم دارید با تک تکش روی اسلتهای مختلف تست بفرمائید
اگر مربوط به رم نبود و با گرافیک آنبرد هم مشکل کماکان پا برجاست مادربرد را برای گارانتی ارسال بفرمائید چون همه موارد ممکنه را تست فرمودید
*MoJtAbA* (04-09-14), AMD>INTEL (04-09-14), life24 (04-09-14), Morteza.m1371 (04-09-14), rafighetanha (04-09-14), علی حسنی (04-09-14)
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه با جابه جایی اسلتهای رم به صورت تک تک تست کردم وضعیت همانند قبل است
رم 2گیگ برند دیگری استفاده کردم ولی مشکل همچنان باقی است
به هر حال از همه ی دوستان تشکر می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثل اینکه قسمت ماست که جنس نویی که می خریم مستقیم ببریم گارانتی
امیدوارم گارانتی ماتریس msi پاسخگو باشه!!! نگه مشکلی نداره و از اینجور قصه ها
واقعا حال عجیبی ازم گرفته شده-هر کاری که خودم بلد بودم و دوستان راهنمایی کردن تست کردم
نشد که نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ایراد رو به صورت کتبی بنویسید و حتما اعلام کنید همه قطعات رو تست کردید . البته چند هفته قبلی دوستی مشکل حرارت داشت با مادربرد fm2 که از سر خودشون باز کردند . بهشون گفتند باید کولینگ تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rafighetanha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...tml#post287866
*MoJtAbA* (04-09-14), Morteza.m1371 (04-09-14), rafighetanha (04-09-14)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط خود مادربرد رو میبرم و قطعات رو جدا می کنم اینطوی خوبه دیگه؟ یا کیس رو تکمیل کنم ببرم!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks