سلام دوستان
لپ تاب من وقتی داغ میشه به طور اتوماتیک خاموش میشه
راهی هست جلوی اینکار رو گرفت؟
مرسی
اینم اسم لپتاب:asus n56d با سوکت amd
سلام دوستان
لپ تاب من وقتی داغ میشه به طور اتوماتیک خاموش میشه
راهی هست جلوی اینکار رو گرفت؟
مرسی
اینم اسم لپتاب:asus n56d با سوکت amd
|
لپتاپ شما باید سرویس بشه . امکان شل شدن هیت سینک و خشک شدن خمیر سیلیکون وجود دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(امکان شل شدن هیت سینک)
میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
در کل راهی نداره که جلوی خاموش شدنشو گرفت؟
خیر باید لپتاپ باز بشه . هر چه سریعتر هم ببرید برای سرویس . احتمال خراب شدن پردازنده و چیپ گرافیکی لپتاپ وجود دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
خیر باید لپتاپ باز بشه . هر چه سریعتر هم ببرید برای سرویس . احتمال خراب شدن پردازنده و چیپ گرافیکی لپتاپ وجود دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad reza11 (31-07-15)
به چه عنوانی ببرم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به تعمیر کننده بگم لپ تاب رو سرویس کنه؟
مشکل حرارتی . همین که به من گفتید رو بهشون بگید . اگر تهران هستید جای متفرقه نبرید. شرکت افق IRANFSO کارش خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad reza11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad reza11 (31-07-15)
|
مرسی از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks