هر دو را انیستال کنید . اول اینتل بعد nvidia رو نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.S.A.A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یعنی الآن این درایور و درایور قبلی که دادید (کلاً یه نسخه قدیمی تر هم دارم، 355.62 ) رو دانلود کنم، درایورهای قبلی ـم رو با DDU پاک کنم و اول Intel و بعد Nvidia رو نصب کنم یا فقط اینتل رو پاک و نصب کنم و اگه نشد واسه انویدیا هم همینکار رو کنم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر دو را انیستال کنید . اول اینتل بعد nvidia رو نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.S.A.A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.S.A.A (11-09-15), M3RS4D 50062 (11-09-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون، با آنیستال کردن دراویر اینتل دیگه مشکل ارور رو نه تو بازی دارم نه تو کنترل پنل انویدیا ندارم اما بازی رو اصلاً دیگه نمیکشه و خیلی از قابلیت های لپتاپ مثل Sleep از کار افتاده که فکر کنم با نصب نسخه ویندوز 10 دراویر اینتل حل میشه، درسته؟!
بازم ممنون از جناب AMD>INTEL، خیلی کمک کردید
آخرین ویرایش توسط M.S.A.A در تاریخ 12-09-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (12-09-15)
خواهش میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.S.A.A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور اینتل رو از طریق سایتی که دادم بگیرید . بعد درایور nvidia نصب کنید
M.S.A.A (12-09-15), M3RS4D 50062 (12-09-15)
کاربر شهرسختافزار
من مشکلم با کارت گرافیک کاملاً حل شده، دستتون درد نکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (13-09-15)
ممنون بابت اعلام نتیجه در تاپیک . تاپیک قفل میشودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.S.A.A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.S.A.A (13-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks