secure boot باید دیسیبل بشه .
کاربر شهرسختافزار
سلام
این مشکل برای یکی از دوستان بنده پیش اومده
گفت اینجا هم مطرح کنم کسی اگه تجربه ای در این خصوص داره راهنمایی کنه
سلام
دوستان امشب یه لپ تاپ لنوو G505 آوردن برام که ویندوز بزنم براش
بعد توی منوی بوت اصولا 3 تا گزینه هست
HDD
ODD
Network
که خب اصولش اینه DVD ویندوز رو داخل لپ تاپ قرار میدیم و بعد از همین منو روی ODD میزنیم و میره برای نصب ویندوز
ولی این مورد جالب بود اولین بار بود میدیدم
به محض اینکه DVD ویندوز رو میزاشتم از توی منو گزینه ODD حذف میشد
و به طبع نمیشه ویندوز نصب کرد
بعد که DVD ویندوز رو در میارم دوباره این گزینه میاد
میخواستم ببینم کسی به این مورد برخورده تا الان؟ چون عملا نمیشه با این وضعیت ویندوز ریخت موندم چه کنم
|
|
iCe m@n (16-10-15)
کاربر شهرسختافزار
همچین چیزی نیست توی بوتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واینکه الان بهشون گفتم
میگه بدون DVD هم تست کرده
الان بدون DVD ویندوز هم DVD RW رو نخونده
یعنی فقط
SATA HDD
Network boot هست
کلا ODD میگه نیست چه بدون ویندوز چه با DVD ویندوز
تو بایوس هست . قسمت securityبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همچنین در بوت باید روی حالت Legacy و csm enable باید باشه .
iCe m@n (16-10-15)
کاربر شهرسختافزار
بهشون گفتم گفت انجام داده اینا روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی میگه بازم گزینه ODD نمیاد
میگه احتمالش هست کلا ODD مشکل داشته باشه و خونده نشه توسط لپ تاپ؟
احتمالش هست . ولی شرح وضعیت کامل نیست که بشه نظر صددرصدی داد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iCe m@n برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iCe m@n (16-10-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks