filtrmiltr (28-08-16)
کاربر شهرسختافزار
filtrmiltr (28-08-16)
با دستور دیسک پارت هم میشه.ولی بهتره از برنامه ایی که گفتم استفاده کنی . چون با دیسک پارت اطلاعاتت میپرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Convert MBR to GPT without data loss using Gptgen
Convert MBR to GPT Disk without data loss in Windows 10
filtrmiltr (28-08-16), mohammad- (29-08-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا یه چیزی یادم افتاد من میتونم فقط درایو سی که ssd هست و از hdd و بقیه درایو ها جدا هست رو تبدیل کنم به gpt. و ویندوز رو روی اون نصب کنم؟ینی فقط ssd رو تبدیل کنم و ویندوز نصب کنم اوکی میشه؟
filtrmiltr (28-08-16)
بله میتونید درایوی که بوت هست . فقط تبدیل gpt کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aref122 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (28-08-16), filtrmiltr (28-08-16), mohammad- (29-08-16)
کاربر شهرسختافزار
چطوری الان تبدیل کنم؟توی محیط ویندوز که با همون نرم افزاری که گفتید ارور میده میگه فقط توی محیط بوت.اکرونیس هم نداره تبدیل به gpt
چیکار کنم؟
filtrmiltr (28-08-16)
با خود ویندوز تبدیل کنید . کافیه موقع نصب ویندوز پارتشین ssd را دیلیت کنید و با خود ستاپ ویندوز پارتشین بندی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aref122 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (28-08-16), mohammad- (29-08-16)
کاربر شهرسختافزار
آقا دم شما گرم. الان نصب کامل شد ویندوز قبلا توی 35 ثانیه میومد بالا و منم یبار واسه همین تاپیک زده بودم ولی الان تو 12 ثانیه کلا بالا میاد.دیگه چه تفاوت هایی داره ببینم؟
filtrmiltr (28-08-16)
کاربر شهرسختافزار
راستی الان یه درایو پانصد مگی درست شده و داخل مای کامپیوتر نمایش داده میشه. نمیشه حذفش کرد؟ پنهانش کنم؟
filtrmiltr (28-08-16)
|
|
اون سیستم رزو هست به هیچ عنوان حذفش نکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aref122 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
filtrmiltr (28-08-16), mohammad- (29-08-16), salpc (29-08-16)
کاربر شهرسختافزار
ببخشید اون خطایابی و رابط کاربری زیباتر و فونت های زیباتر مال کدوم قسمته؟از کجا میشه دیدشون؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks