وقتی این پارتشین ها رو حذف کردی . متاسفانه کاری نمیشه کرد. چون پارتشین ها رو پاک کردی . زیاد هم هم نیست .ویندوز رو نصب کنید .
کاربر شهرسختافزار
سلام اقا من یک ایسوس n550jvداشتم که ویندوز8 اورجینال روش نصب بود بعد امدم کل هارد رو فرمت کردم و دو تا پارتیشن اصلی و یک پارتیشن هم خود سیستم 100 مگی در نظر گرفت
حالا میخواهم پارتیشنها مثل قبلشون بشه طبق عکسهای زیر چکار کنم
ضمنا ایا لزومی داره این کار یا خیر چه تاثیری داره این نوع پارتیشن بندی که خود شرکت انجام داده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
چیزی که تو هاردت نداشتی؟
چیزه خاصی هم نیست!
یه پارتیشن بزار برای ویندوز
مابقیشم برای اطلاعاتت
(البته این سلیق ای هستابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
javad99 (27-09-14)
کاربر شهرسختافزار
نه هارد خالی بود فکر کردم تو سرعت سیستم تاثیر داره
اون دو پارتشین برای ریکاوری ویندوز ارجینال لپتاپ بود که پاک کردید . مشکلی هم پیش نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیله خوب چیزی نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونا پارتیشن Restore برای win بوده که پریدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه امریکا بوده عین این بوده که یه ویندوز 499$ به فنا دادی
ولی
چون ایران تحریمه چه اورجینال باشه چه کرکی هیچ فرقی نمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javad99 (28-09-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اتفاقا از روی ویندوز 8 اورجینالش با برنامه بکاپ norton ghost کپی گرفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بخواهم میتونم برش گردونم به حالت قبل ولی فقط پارتیشنها تغییر کرده برای همین گفتم میتونم پارتیشنها رو درست کنم که وین اصلی رو برگردونم روی هارد یا خیر یا فرقی نداره باز
اگر ایمیجش رو دارید مسئله ای نیست . میتونید ریکاور کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون من ریکاور کردم با همون برنامه بکاپ گیری اما پارتیشنها برنگشتند مشکلم پارتیشنها هست ایا تاثییر الان دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پارتشین ها نباید برگردن . شما از ویندوز ایمیج گرفتی . به خاطر همین ویندوز برگشت و همین کفایت میکنه . جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javad99 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks