سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون آقا امیر حسین .
بفرمایید لینک عکس ها بصورت مجزا در زیر :
25109-تعویض-ssd-ئه-لپتاپ-۲۰۲۲۰۶۱۶_۱۰۴۴۴۹-jpg (1280×720) (shahrsakhtafzar.com)
25110-تعویض-ssd-ئه-لپتاپ-۲۰۲۲۰۶۱۶_۱۰۴۵۰۲-jpg (1280×720) (shahrsakhtafzar.com)
25111-تعویض-ssd-ئه-لپتاپ-۲۰۲۲۰۶۱۶_۱۰۴۵۴۳-jpg (1280×720) (shahrsakhtafzar.com)
۲۰۲۲۰۶۱۶-۱۱۰۷۴۳.jpg (4128×2322) (8pic.ir)
۲۰۲۲۰۶۱۶-۱۱۰۸۲۰.jpg (4128×2322) (8pic.ir)
۲۰۲۲۰۶۱۶-۱۱۰۸۵۴.jpg (4128×2322) (8pic.ir)
۲۰۲۲۰۶۱۶-۱۱۰۹۱۰.jpg (4128×2322) (8pic.ir)
۲۰۲۲۰۶۱۶-۱۱۰۹۲۹.jpg (4128×2322) (8pic.ir)
۲۰۲۲۰۶۱۶-۱۱۱۰۰۲.jpg (4128×2322) (8pic.ir)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . کانکتور ساتا را جدا کردم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصل اش همین جاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون از براکت مشکی ، اینی هست که در عکس زیر ، خط قرمز روش کشیدم؟ :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم لینک عکس :
attachment.php (1280×720) (shahrsakhtafzar.com)
جنس اش انگار از لاستیک هه .
اگه منظورتون اینه ، مشکل همینه که اینها را چجوری از دور هارد دربیارم تا بتونم به هارد برسم؟
خیلی ممنون از لینک تون .
در این لینک ، طرف در دقیقه ی 4:45 ، دقیقا چی کار میکنه؟
مشکلم انگار همین چند ثانیه هست .
انگار من یه شی تیز (مثل چاقو) را باید در تصویر زیر که با خط قرمز نشون دادم ، قرار بدم و بعد به سمت بالا اش فشار بدم . درست میگم؟
در همه ی این نواحی که شیار داره (بین اون لاستیک و یه لایه ای شبیه قاب ، شیار هست) باید این کار را کنم؟
انگار در فیلمی که دادید ، این کار را میکنه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد اینکه چرا این هاردها ، این طورن؟
قبلا واسه ی دایی ام لپتاپ گرفته بودم (لپتاپ اش ساخت 2016 تا 2017 هست) ، این جور چیزها نداشت دور هاردش .
بله . این لپتاپ ، ssd nvme را هم پشتیبانی میکنه و میدونستم .
خیلی روی این مورد فکر کردم .
اول این بود که نمیدونستم (و هنوز هم نمیدونم) که آیا این قدر ارتفاع داره که ssd 2280 هایی که هت سینک دارن را پشتیبانی میکنه یا نه . هنوز هم با اینکه باز کردم ، تا اونها را توش قرار ندم ، مشخص نمیکنه . اما با این ارتفاع کم ای که من میبینم ، به احتمال زیاد ، پشتیبانی نمیکنه .
اگه ارتفاع اش این قدر بود که مطمئن میشدم که ssd های m.2 ئه 2280 هایی که هت سینک دارن را پشتیبانی میکنه ، خیلی بیشتر روی خریدشون فکر میکردم و احتمالا اونها را میگرفتم .
این قضیه ، یکی از مهمترین دلیلی بود که nvme را نگرفتم . چون این نوع ssd هایی که هت سینک ندارن ، دمای بسیار زیادی دارن (بیش از 70 و گاها تا بیش از 80 درجه) و حتی بدون بار کاری و در حالت بیکاری ، بعضی هاشون 40 درجه دما دارن اما ssd sata samsung 870 evo (حداقل مدل 860 اش که توی دسکتاپ دارم ، در زمان فول لود ، دماش حدود 40 درجه هست که بسیار خنک تر از nvme هست .
هر چند سوکت اش را در لپتاپ جوری قرار دادن که در کنار ، و کمترین ارتباط را با برد داشته باشه اما اون همه گرما (ی ssd m.2 بدون هت سینک) ، در دراز مدت ، تاثیرش را میذاره . این قضیه ، مهمترین دلیل بود .
مسئله ی دوم ، مصرف بیشترِ ssd nvme هست که بسته به مدل داره اما معمولا 1.5 برابرِ ssd های ساتا هست (هر چند ، فرضا در عمل ممکنه تکنولوژی هایی بکار ببرن که حتی مصرفش را کمتر کنه . فرضا میگم . نمیدونم . اما روی کاغذ ، حدودا این مقدار را نشون میده که چون نمیخواستم بگیرم ، دیگه چندان اسنادش را پیگیری نکردم) که چون لپتاپ هست ، مصرف باطری اش برام اهمیت داشت .
هر چند اگه m.2 را میگرفتم ، به قول شما مزیت اش این بود که هارد را هم کنارش میتونستم داشته باشم اما باز بدی این هم این بود که ولو اندکی ، باز خود این هم مصرفش را بیشتر میکرد (چون در اون صورت ، هارد hdd ، تقریبا روی حالت بیکاری بود ولی باز هم مصرف اش اون طور نبود که نادیده گرفته بشه) .
سرعت (در عمل) ، بستگی به خیلی از موارد داره . بصورت کلی ، که بله ، ولو اندکی که شده ، سرعت nvme ، بیشتر از ssd هست .
اما اینکه برنامه ای بتونه از تمام پتانسیلِ سرعت nvme ها استفاده کنه یا نکنه ، خیلی بستگی به این داره که تا چه مدت از بازه ی زمانی ، بصورت متوالی و با بیشترین دستورات ، دستور خوندن یا نوشتن بهش بده .
یعنی فرضا دستور خوندن را در بازه ی 30 ثانیه اون هم بصورت متوالی (بدون وقفه) اون هم با بیشترین تعداد دستورِ همزمان (فرضا 100 دستورِ خوندن بصورت همزمان) بده ، بله ، در این صورت ، در این برنامه ، اختلاف زیادی بین nvme و نسخه ی ساتا هست . این بازه ی زمانی 30 ثانیه اون هم بصورت متوالی ، زیاده و در خیلی از نرم افزارها ، معمولا این طور نیست . معمولا نرم افزارهای فشرده سازی یا دیتابیس های بسیار بزرگ و از این دست برنامه ها (و شاید چیزهایی که فعلا یادم نیاد)، حدودا این طور هستن . اون هم ممکنه باز هم به شدت زیاد نباشن و نتونن از تمام پتانسیل nvme ها استفاده کنن .
مثل هر قطعه ی دیگه ای که هر برنامه ای ممکنه از تمام پتانسیل اش استفاده بکنه یا نکنه . باید برنامه یا برنامه های مورد نظر را در نظر گرفت .
به هر حال ، قطعا با این حال ، nvme ها ، به نسبت هم که شده (که معمولا این نسبت کم هست بخاطر موارد بالا مگر اون دسته از نرم افزارها و ...) ، موقع اجرای نرم افزارهای عمومی یا لود ویندوز ، سریع تر از ساتا هستن .
از طرفی هم این لپتاپ ، کانفیگ بالایی نداره . یه پردازنده ی i3 10110u داره . که در اون برنامه ی فشرده سازی (اگه میخواستم ایتفاده کنم که نمیکنم) ، پردازنده ، نقش مهمی داره .
این را برای استفاده زمانی که بیرون میرم ، اون هم به نسبت بودجه گرفتم (یعنی به عنوان سیستم جایگزین . سیستم اصلی که دسکتاپ ام هست) . برای ویژال استودیو و شاید هم همراهش ظبط آموزش گرفتم .
موقع خرید هم ضعف سیستم مخصوصا پردازنده اش را برای کارم ، میدونستم . اما نسبت به بودجه و به عنوان سیستم جایگزین و همراه ، تهیه کردم .
مزیت هایی هم داره اما واسه ی من انگار معایب اش بیشتره مخصوصا در لپتاپ که در طولانی مدت هم دما و هم مصرفش مهم هست .
واسه همین ، تمایل چندانی برای m.2 ندارم .
خیلی ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks