بایوس مود شده پیدا میشه در بعضی از موارد ولی برای لپتاپ احتمال آسیب به پردازنده به شدت وجود دارد چون خنک کننده خوبی برای خنک کردن پردازنده ندارد .نقل قول:
Printable View
بایوس مود شده پیدا میشه در بعضی از موارد ولی برای لپتاپ احتمال آسیب به پردازنده به شدت وجود دارد چون خنک کننده خوبی برای خنک کردن پردازنده ندارد .نقل قول:
مرسی>>حالا یک سوال که از کجا باید فهمید که سی پی یو و مادربورد لپ تاپ اجازه اورکلاک رو میده؟؟؟چون بعضی از مادربوردها اجازه اورکلاک رو نمیده با به اصلاح لاک هست واسه اورکلاک.نقل قول:
صدرصد لپتاپ ها لاک هستند . با بایوس مود شده میشه . البته برای همه لپتاپ ها موجود نیست . این بایوس ها هم برای اورکلاکرها هست که برای خنک کردن لپتاپ از DICE یا نیتروژن استفاده میکنند . با خنک کننده استوک لپتاپ نمیشهنقل قول:
سلام.یه لپ تاپ داده بودم تعمیر. یه چیپست نو خریدم که بندازه روش تصویر نمیداد.حالا بعد از انداختن چیپ نو کلا روشن نمیشه. تعمیرکار میگه چیپ خراب بوده. حالا چیپ خراب باشه حداقل روشن ک میشه نمیشه؟؟
حدس میزنم مادربرد رو خراب کرده
نه چیپ خراب باشه روشن نمیشه . تا دلتون بخواد چیپ خراب داریم . مخصوصا تو ایران.کلا چیپ زدن کار پر ریسکی هست .خیلی وقت چیپ خرابه بعضی وقت ها برد FAIL میشهنقل قول:
با سلام
ابتدا ویندوز ۱۰ نصب کردم و سپس اوبونتو۱۵.۱۰.
نمیدانم چی شد که حین نصب درایور انویدیا خود بخود چند بار ریاستارت شد ولی دیگه وقتی ویندوز بالا می آید فقط یک صفحه سیاه با موس نشان میدهد ،چرا اینطور شده و چکار کنم؟:1. (28):
الان از داخل لینوکس اینجا هستم.
با تشکر
البته کلا از وقتی که این دو سیستم عامل را کنار هم نصب کردم مشکلات زیادی با همین بالا آمدن ویندوز داشتم.
مشخصات لپتاپ ؟ نسخه درایور ؟نقل قول:
سلام
من لبتاب g550 jx دارم ویندوز 81 باطیرشم تازه بردم نمایندگی عوض کردم اما بیشتر از 88 درصد شارژ نمیشه چراغ پایین لب تاب که برای باطری هست موقع به شارژ زدن قرمزه چی کار کنم؟؟؟
ممنون
asus x450ldنقل قول:
gforce 820m
core i5 4200u
فکر کنم نسخه درایورش اینه ، آخه الان سی دی خود لپ تاپ را توی لینوکس گذاشتم و میبینم که روی پوشه انویدیا این شماره را زده،درایور داخل سایت ایسوز از اول ۲۰۱۴ میبود.
9.18.133182
درایوره با 10 مشکل داشته باید درایور مخصوص ویندوز 10 رو دانلود میکردید .نقل قول: