پاسخ: تاپیک جامع مشکلات عمومی لپ تاپ
نقل قول:
نمیخواستم علنی کنم بخاطر همین خصوصی گفتم.
داداش من با فروشنده صحبت کردم.ایشون گفتن یه قیمتی کسر کنید دیگ پس ندم
شرایط لپ تاپ به این شکله :
باتری معیوب.==ایشون گفتن سالمه
ال سی دی معیوب==گفتن سالمه
رم سه گیگ==ایشون گفتن چهارگیگ
وای فای رو دارم تست میکنم.فعلا نادیده میگیرم
قیمتی که من خریدم 510 هزار تومن.
حالا من واسه هر عیب یه مبلغی کسر کردم.در صورت نیاز شما مبلغ رو عوض کنید.تا به یه قیمت منصفانه برسه.
باتری 90تومن+رم 50 تومن.ال سی دی 170 تومن.
سرجمع میخوام 300 یا 310 تومن از مبلغ اصلی کسر کنم. به نظرتون منصفانه اس؟؟
یعنی لپ تاپ رو 200 تومن بخرم
تصمیم خودتون هست . من چنین موردی رو خرید نمیکنم . چون هزینه تعمیر به قیمت نهایی جنس همخوانی نداره .
سلام و خسته نباشید...خواسته باشم ال سی دی لپ تاپ رو عوض کنم ال سی دی لپ تاپ رو از کجا تهیه کنم که مطمعن و اصلی باشه..اگه سایت خرید آنلاین باشه که چه بهتر..
با تشکر
نقل قول:
سلام و خسته نباشید...خواسته باشم ال سی دی لپ تاپ رو عوض کنم ال سی دی لپ تاپ رو از کجا تهیه کنم که مطمعن و اصلی باشه..اگه سایت خرید آنلاین باشه که چه بهتر..
با تشکر
گوگل سرچ کن iranfso
شاید داشته باشه .
واسه تست ال سی دی با نرم افزار زمانی که پیکسل سوخته باشه میشه دید و مشخص هستش؟؟؟
از این برنامه استفاده کن :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منم از همین برنامه استفاده کردم>>>منظور اینه که خودت باید ببینی حالت های مختلف تست رو که ال سی دی ایرادی نداشته باشه دیگه!!!! یا خود برنامه اگه پیکسل یا مشکلی داشته باشه پیغام میده؟؟؟؟
نقل قول:
منم از همین برنامه استفاده کردم>>>منظور اینه که خودت باید ببینی حالت های مختلف تست رو که ال سی دی ایرادی نداشته باشه دیگه!!!! یا خود برنامه اگه پیکسل یا مشکلی داشته باشه پیغام میده؟؟؟؟
باید خودتون با دیدن پترن ها به دقت بررسی کنید .
یک راهنمایی>>>آیا میشه ال سی دی لپ تاپ که مدل tn هست با مدل ips تعویض کرد یا نه؟؟؟
بله میشه این کار رو انجام داد .
با سلام..Cpu لپ تاپ بنده اینتل i7 4710 haswell هستش>>آیا امکان اورکلاک کردنش هست یا خیر؟؟؟