سلام مجدد
بنده سال 2011 خریداری کردم اما خیلی کم باهاش کار کردم حدود 1000 ساعت تا سال 92 از فروردین 92 تا حالا نزدیک به سه سال ، 11000 ساعت کارکرده ، سنگین ترین فشاری که بهش اوردم سال قبل یک رندر میخواستم بگیرم عجله ای بود همراه با سیستم رندر میگرفت ، 17 روز مداوم ، روزی چند دفعه suspend میکردم بهش فشار نیاد
تاثیری در عملکردش ندیدم تا حالا
سه ماه قبل که بازش کردم موردی در بردش ندیدم
متاسفانه فراموش کردم قبل از اینکه باز میکنم تست بگیرم ببینم بعد از تعویض خمیر چه اندازه بهتر شده
مطمعنن لپ تاپ شما هم همینکارو خواهد کرد و زمانی که از دمایی بالاتر بره شروع به کم کردن ضریب سی پی یو میکنه تا گرم تر نشه و لپ تاپ آسیب نبینه ، اینو همونطور که گفتم تست کنید شاید شما با دوستمون دماتون یکی باشه اما با ضریب های متفاوت ، البته احتمال میدم حداکثر دماها با هم تفاوت کنه که شروع به کم کردن ضریب کرده باشه یا نه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طبقه گفته های واحد فنی ام اس آی پردازنده من هم توی 90 درجه thortle میکنه یا کارائی رو پایین میاره که مصلما باید همون پایین آوردن ضریب باشه و توی 100 درجه هم خاموش میکنه.
پردازنده من و این دوست عزیزمون هم دقیقا مثله همه و از یک مدله و فرکانسها و ولتاژها و .... برابره و ممکنه به خاطر طراحی متفاوت کمی توی حداکثر دما تفاوت داشته باشیم شاید هم نه.
یه سوال. توی لپ تاپ ها هم دمای لپتاپ به هوای اتاق بستگی داره یا اینم توی لپ تاپ متفاوته؟
مرسی