با برنامه gpu-z چک کنید . همچنین بررسی کنید که درایور amd catalyst نصب باشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط damavand2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام.من یه لپ تاپ لنوو g510 گرفتم.ولی تا اونجایی که اطلاعات دارم تواین کانفیگ بایدمدل کارت گرافیک باید8570 باشه درحالی که رودایرکت ایکس توقسمت display میزنه intel(R graphics4600 لطفایکی کمکم کنه .کارت گرافیکش مگه نبایدهمون8570 باشه؟ ممنون ازتوجهتون cpu corei7 4700mq -ram 8
|
|
با برنامه gpu-z چک کنید . همچنین بررسی کنید که درایور amd catalyst نصب باشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط damavand2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-09-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون دوست عزیز.نگاه کردم آیکونamd catalyst control center تومنوی استارت وجودداشت.بابرنامه gpu-z هم چک کردم اینوزده بود name: intel(R graphics4600
تو دیوایس منیجر قسمت display adapter . هر دو گرافیک نصب هستند ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط damavand2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-09-14)
کاربر شهرسختافزار
لطفایکی کمکم کنه.علت این اشکال چیه؟
کاربر شهرسختافزار
آره عزیزم.بالایی زده amd radeon R7 M265
پایینیintel(R hd graphics4600
|
|
*MoJtAbA* (16-09-14)
کاربر شهرسختافزار
همون دوخط بالایی روکه گفتم زدهکارت گرافیکوکه نمیشه عوض کرددرسته؟اگه نه پس علت این چیه؟
بله اگر روی amd کلیک کنید مشخصات amd رو میزنه . الان لپتاپ شما دو تا کارت رو شناخته مشکلی نیست . فقط زمانی که کار سنگین نمیکنید از گرافیک اینتل استفاده میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط damavand2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (16-09-14)
کاربر شهرسختافزار
آهامتوجه شدم عزیزم.ممنون ازت که وقت گذاشتیوجواب دادیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks