من لبتاپم DELL latitude e6410 هست و یک کمی بیش اندازه گیر داره که رو اعصابه به همین دلیل به فکر ارتقای رم ان هستم مشخصات سیستم
cpu:i5 520m
ram:2gb pc3-10700
حالا دوستان چه رمی رو پیشنهاد میفرمایند باتشکر
کاربر شهرسختافزار
من لبتاپم DELL latitude e6410 هست و یک کمی بیش اندازه گیر داره که رو اعصابه به همین دلیل به فکر ارتقای رم ان هستم مشخصات سیستم
cpu:i5 520m
ram:2gb pc3-10700
حالا دوستان چه رمی رو پیشنهاد میفرمایند باتشکر
|
|
این دستگاه 8 گیگ DDR3 پشتیبانی میکندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fariboorzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما دو ماجول 4 گیگ مشابه بگیر و نصب کن .
دو ماجول 4 گیگ باس 1600
fariboorzz (24-05-17)
کاربر شهرسختافزار
مهندس این رم گرفتم ببین لبتاپ پشتیبانی می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAM adata 4GB DDR3 1600hz.jpg
fariboorzz (24-05-17)
کاربر شهرسختافزار
مهندس این مشخصات از cpu-z هست حالا چی باید ببندم اینجا که من هستم واسه یه رم ۳۰ هزار تومن ، ۲۰ هزار تومن دست مزد میگیرن نمیدونم چرا اینقد میگرن اخه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu.PNGcpu1.PNGcpu3.PNG
cpu4.PNGcpu5.PNGcpu6.PNG
آخرین ویرایش توسط fariboorzz در تاریخ 24-05-17 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
cpu7.PNG
ایا مهندس چیز دیگه بجز رم قابل ارتقا در این لبتاپ هست؟؟
|
|
فقط رم و اگر مایل باشی میتونی به جای هارد ssd بگذاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fariboorzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان همه چیز گرون شده . این مقدار دستمزد هم طبیعی هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks