متاسفانه خیر!!!
نتیجه ای از سایت سونی نگرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه خیر!!!
نتیجه ای از سایت سونی نگرفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
با برنامه CPU-Z قسمت MAINبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nader70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و برنامه AIDA64 چک کنید ببینید مدل دستگاه چی قید شده است .
ولی احتمالا همون مدلی هست که عرض کردم
Nader70 (26-04-19)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر در حال حاضر مشکلی با سیستم ندارید . توصیه نمیکنم بی دلیل بایوس دستگاه اپدیت بشه . چون بایوس همانند درایور نیست که حتما اپدیت شود .
Nader70 (26-04-19)
کاربر شهرسختافزار
سلام
ممنون از تمام وقتی که بخاطر مشکل این حقیر میگذارید.
ظاهرا نامvpcf13wfx که شما فرموده بودید درست هستش فقط من فایل این مدل رو نمیتونم پیدا کنم!
در مورد علت آپدیت بایوس هم باید عرض کنم که فن سیستم من یکسره کار میکنه و صداش هم باعث اذیت میشه، برای همین یکی از تعمیرکارها گفتند که احتمالا با آپدیت کردن بایوس سیستم، این مورد حل بشه! برای همین خواستم ابن کار رو انجام بدم.
اون به دلیل بایوس نیست . این دستگاه قبل از عرضه ویندوز 10 تولید شده اخرین بایوس هم برای 2011 است قبل ویندوز 10برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nader70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپدیت بایوس کمکی به رفع این مشکل نمیکنه
PHP Code:https://www.sony.com/electronics/support/vpc-series-vpcf13-series/vpcf13wfx/downloads/W0006848
Nader70 (26-04-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks