سلام همگی...
بایوس لپ تاپ رو آپدیت کردم..بعد از آپدیت دیگه ویندوز بالا نمیاد و بعد از لوگو msi میره تو تنظیمات بایوس...چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام همگی...
بایوس لپ تاپ رو آپدیت کردم..بعد از آپدیت دیگه ویندوز بالا نمیاد و بعد از لوگو msi میره تو تنظیمات بایوس...چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
کاربر فعال انجمن سختافزار
فایل آپدیت رو از داخل خود بایوس راه اندازی کردی یا از ویندوز .مدل لبتاپتون چیه
Naviiiiid (04-08-16)
کاربر شهرسختافزار
فایل رو از بایوس راه اندازی کردم...یعنی همونجوری که تو نحوه ی نصب سایت سازنده خوندم عمل کردم... MSI GE60 2PC APACHEبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بولدوزر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (04-08-16)
باید تنظیمات بوت را درست انجام بدی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Naviiiiid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قسمت BOOT
launch csm
را فعال کن
در قسمت security هم secure boot را دیسیبل کن .
کاربر شهرسختافزار
تو قسمت بوت UEFI with CSM رو فعال کردم...تو قسمت security هم همچین چیزی نیست اصلابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی چه حالتی ویندوز نصب کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Naviiiiid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر legacy بوده باید در قسمت بوت روی حالت Legacy بگذاری
|
|
یه چیزی میگم شاید خنده دار باشه ولی امکانش هست .
مثلا مادربرد من با دکمه دلیت میره توی تنظیمات بایوس و بوت . شاید مثلا برای شما هم به همین صورت میرفته و الآن کیبوردتون خراب شده و دکمه دلیتش هرچند که شما فشار نمیدین ، برد و سیمکشیش دچار مشکل شده باشه . کیبورد رو قطع کنید و بعد روشن کنید.
CPU : Intel Core i5 4460 , 6m cache , 4 Cores , 4 Threads
Main Board : Gigabyte GA-Z97-D3H
Ram : 8Gb = 2 x 4GB (Dual Channel) Apacer UNB-PC3 14900 , 1866 Mhz , 13.14.14.36
GPU : Zotac Nvidia Geforce GTX 960 , 4GB GDDR 5 , 128 Bit
H.D.D : Western Digital , 2Tb , 5400 Rpm
PSU : Green 785b Gaming Case : Green X9 Predator , Moded By Myself
CPU Cooler : DeepCool Theta 19 Sound Cart : Mother Board Main Sound Cart
Monitor : LG 22MP55HQ , Full HD 1080p , 22" , Aspect Ratio = 16 : 9
Key Board : gigabyte GK-K7100 Wired Key Board
Mosue : Gigabyte GM-M5050 Wired Mouse
Printer : Samsung m2020
Modem : D-Link Wireless N150 ADLS 2Plus
Operation System : Windows 10 Pro Anniversary (1607) x64
Mobile Phone : IPhone 6 Plus
Naviiiiid (04-08-16)
کاربر شهرسختافزار
تو اینترنت هم گشتم اصلا هرکاری کردم درست نشد که نشد...تصمیم گرفتم ویندوز رو عوض کنم...حالا هم یه مشکلی حین انتخاب پارتیشن واسه نصب ویندوز دارم که بنظرم بهتره یه پست جدیدتر بزنم
روش نصب ویندوز روی حالت UEFI رو اینجا گفتم
نحوه ساخت فلش بوتیبل UEFI برای نصب ویندوز روی لپتاپ های جدید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدحالا مشکلم اینه که وقتی پارتیشن انتخاب میکنم واسه نصب ویندوز میگه باید GPT باشه و روی MRB نصب نمیشهWindows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only installed on GPT disksبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا که از طریق بوت دوباره پارتیشن بندی کردم و هارد رو GPT کردم..الان موقع انتخاب درایو میگه :
We couldnt create a new partition or locate an exsiting one.For more information, see the setup log file
واقعا دیگه کلافه شدم...یه چیزی میگه تغییرش که میدم یه چی جدید تر میگه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks