دوستای گلم سلام
من همین مشکل رو داشتم ولی توی لپتاپ F5 یا همون f15
حالا من وقتی رفتم توی قسمت boot اون گزینه ی اول اول رو گذاشتم روی legacy و خودش گفت باید ری بوت reboot کنم تا این تغییرات انجام بشه ما هم گفتیم چشم.بعد رفتم توی main و boot menu فک کنم بودش رو گذاشتم روی enable که با f12 میشه رفت توش وقتی ری استارت میکنید(با گرفتن همزمان ctrl+shift+del میشه ری استارت کرد به سادگی) بعد توی بوت منو به سادگی تونست سی دی رایتر رو شناسایی گنه و ما هم رفتیم و الانم نصب شده ویندوز 10 . بعد که رفتم توی نصبش تاچ که کار نمیکرد و به کمک tab (که میدونم شما از من وارد تر هستید) پیش ررفتم تا اینکه رسیدم به پارتیشن و ....
زدم همه رو پاک کردم fromat و همش شد یه پارتیشن که دیگه از شر این لینوکس مسخره خلاص بشم.بعدش هم پارتیشن بندی گردم که مثل بقیه ویندوز ها ی 7 و 8 نمیشه از اینجا بیشتر از سه تا گکرد ولی بعدا از دورن ویندوز میشه یه پارتیشن دیگه به کمک creat partiton فک میکنن اضافه کرد.پس یک پنجم رو گذاشتم برای درایو ویندوز یا همون c و عرضم به خدمتتون یک سوم بقیه رو گذاشتم یه درایو جدید new partition و دو سوم رو هم گذاشتم برای درایو سوم که بعدا به کمک خود ویندوز این پارتیشن بزرگک رو نصف کنم که بشه دو پارتیشن.
ببخشید سرتون رو درد اوردم.این روش من بود که به سادگی و کمتر از نیم ساعت ویندوزم نصب شد و الان دارم بازی استرانگ هولد (قلعه) انلاین بازی میکنم ، اخه قرار داشتم با یکی مجبور بودم سریع برم برای گیم:)
همه ی دوستان موفق و پبیرو باشن.

Bookmarks