هیچکدام تو قسمت security گزینه secure boot را دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچکدام تو قسمت security گزینه secure boot را دارید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
parsa11 (25-05-21)
|
|
کاربر شهرسختافزار
باسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قسمت security
IMG_20210525_183358.jpg
IMG_20210525_183512.jpg
این دو مورد هم شاید مربوط باشد:
IMG_20210525_183323.jpg
IMG_20210525_183746.jpg
آخرین ویرایش توسط parsa11 در تاریخ 25-05-21 انجام شده است
به نظر میرسه uefi همین الان فعال باشه .تنظیم خاصی هم برای تغییر نداره و به نظر میرسه دیفالت روی uefi هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
parsa11 (25-05-21)
کاربر شهرسختافزار
باسلام و تشکر از عنایت جناب عالی در جواببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا راهی هست که مطمئن بشم.چون برای نصب در حالت UEFI هارد رو باید GPT کنم.
شما مراحل نصب برید . اگر گیر نکرد یعنی ساپورت میکنه . همچنین سایت ایسوس را برای اپدیت بایوس چک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
parsa11 (27-05-21)
کاربر شهرسختافزار
باسلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فلش بوتیبل ویندوز10 که در حالت UEFI تهیه کرده بودم را بوت کردم و همه مراحل نصب را تا مرحلۀ آخر که گزینه های فرمت و دیلیت و نیو و... را داشت رفتم و دیگه ادامه ندادم.البته هارد هنوز به حالت قبل و MBR هست.تا اینجا بدون خطا و مشکل پیش رفت . این کافی در مطمئن شدن از ساپورته یا باید ادامه میدادم؟ یه مطلب دیگه این که فرمت هارد رو هم می باید GPT می کردم قبلش یا نه؟
آخرین ویرایش توسط parsa11 در تاریخ 27-05-21 انجام شده است
|
|
بوتیبل کردن فلش به صورت UEFI کافیست . وقتی به صورت UEFI بوت شده یعنی از uEFI پشتیبانی میکنه . هارد هم قصد نصب ویندوز داشتید بکاپ بگیرید بعد با همون ستاپ ویندوز میتونید پارتشین بندی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط parsa11 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
parsa11 (29-05-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks