دادا سلام من لپ تاپ asus x441u خریدم روشن که کردم روش لینوکس پیش فرض نصبه میخوام با فلش به روش ufei ویندوز 10 نصب کنم تو تنظیمات بایوس میرم میزم رو گزینه فلش ولی نمیره روش میشه راهنمایییم کنی چیکار کنم
کاربر شهرسختافزار
دادا سلام من لپ تاپ asus x441u خریدم روشن که کردم روش لینوکس پیش فرض نصبه میخوام با فلش به روش ufei ویندوز 10 نصب کنم تو تنظیمات بایوس میرم میزم رو گزینه فلش ولی نمیره روش میشه راهنمایییم کنی چیکار کنم
|
|
باید فلش بوت uefi بسازی . توی چند تاپیک توضیح دادم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PEYMANSTAR (02-05-17)
کاربر شهرسختافزار
این کار کردم نمیره رو بوت شبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سه تاپیک کامل توضیح دادم به دقت بخون و انجام بده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PEYMANSTAR (02-05-17)
کاربر شهرسختافزار
cm support غیر فعال نمیتونم فعال ش کنم رو diisabaleبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نباید هم فعال بشه . برای نصب با uefi غیر فعال باید باشه . همچنین secure boot هم باید فعال باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PEYMANSTAR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks