سلام
من میخواستم یه ssd بخرم 240گیگ تا 256 حالا میخواستم راهنمایم کنید
سلام
من میخواستم یه ssd بخرم 240گیگ تا 256 حالا میخواستم راهنمایم کنید
|
|
مدیر انجمن سخت افزار
کاش بودجه و نوع اس اس دی که میخواید رو هم می نوشتید، اگر ساتا می خواید samsung 850 evo بخرید حدودا 370 تومنه اما سرعتش خیلی بیشتر از Adata و امثالش هست درسته که همه شون میگم 550 رید و 520 رایت اما در عمل پایین تر هستن و دیدم حتی اس اس دی هایی از ای دیتا و ترنسند و حتی وسترن دیجیتال که سرعت رایتشون 150 مگ بود فقط.
اگر m.2 سیستمتون داره samsung 960 evo بخرید حدودا 520 تومنه
To improve is to change. To perfect is to change often
نوع همون ساتا میخوام برای لب تاب ایسوس x550iuبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد نوع فلش میگن MLC از TLC بهتره
این که شما گفتین فلشش چیه؟
من خودم 2 مدل در نظر گرفتم که قیمتشون نسبت به سامسونگ بیشتر حالا به نظر شما کدوم بهتره
یکیش sandisk ssd plus
اون یکیم ADATA XPG
مدیر انجمن سخت افزار
تو تاپیک بالاتر گفته بودم به سرعت های اسمی و قیمت بیشتر و اینا اهمیت ندین، اس اس دی های زیادی هستن که حتی تا 200 تومن از سامسونگه گرون ترن در حالیکه سرعتشون پایین تره، درسته MLC بهتر از TLC هست اما این بهتر بودن باید تو عمل هم باشه دیگه، تفاوت های قطعی بینشون اینه که MLC ها روی هر CELL دو بیت و TLC ها 3 بیت ذخیره میکنن و در مصارف بسیار مهم از SLC ها حتی استفاده میکنند که 1 بیت روی هر سلول میریزن اما برای مصارف خانگی خیلی مهم نیست و تفاوت دیگه عمرشون هست که بیشتره که عمرشون که سامسونگه مدل EVOش TLC هست (البته تو بازار همه میگن MLC هست و روش هم ننوشته فقط گفته 3D V-Nand) دو میلیون ساعته که از کافیم کافی تره و عمر حجمیش 400 ترابایته و مدل proش mlc هست که ولی نزدیک 150 تومن گرون تر میشه اما سرعتش 10 درصد بیبشتر میشه و عمر حجمیش دو برابر.
اینم میذارم برای مقایسه با مدلایی که گفتین گرون ترن که ببینین چرا میگم سامسونگ بخرین:
SSD COMPARE 1.jpgSSD COMPARE 2.jpg
آخرین ویرایش توسط XFXForce در تاریخ 13-10-17 انجام شده است
مرسی از راهنماییتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط من بعد برسی بین مدل سامسونگ 850 evo و 850 pro موندم که که کدوموبگیرم قطعا که پرو بهتره اما به درد من میخوره یا نه یا همون مدل evo کافیه من برای کارای برنامه نویسی میخوام نهایتانم بازی دیگه
بعد اگه امکانش هست یه سایت معرفی کنید برا خرید اینترنتی این ssd
آخرین ویرایش توسط pouyaza در تاریخ 14-10-17 انجام شده است
|
|
850 EVO کاملا کافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pouyaza برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (15-10-17)
مرسی
فقط یه سوال من تو اینترنت کلی گشتم فقط یه سایت پیدا کردم که از این مدل داشت اونم قیمتش 450 بود که همین مدل قبلا قیمتش حدودا 380 بوده حالا به نظر شما از این سایت بگیرم یا برم بازار کامپیوتر ارزون تره از اونجا بگیرم
این SSD هم بسیار خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pouyaza برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WD Blue SATA3 SSD - 250GB
DOOM999 (15-10-17)
مدیر انجمن سخت افزار
همون مدل EVO رو بگیرید کافیه.
اما متاسفانه تو این چن وقته قیمت اکثر اس اس دی های سامسونگ خیلی رفته بالا و ارزش خریدش رو ازدست داده و همین مدل با ظرفیت 250 گیگ 370 تومن بود تا اوایل مهر و الان شده 500 تومن که دیجی داره. به نظرم شما مدل 120 گیگ رو بگیرید که 300 تومنه و لیون داره. برای نصب ویندوز و نرم افزار 120 گیگ کافیه و اگه هم بخواین روش گیم نصب کنین به نظرم 250 هم کمه و باید 500 گرفت با حجم بازی های امروزی
DOOM999 (15-10-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks