سلام دوستان منم همین مشکله دوستمون رو دارم که بعد از نصب ویندوز وقتی لپ تاپ روشن میشه یه راست میاد توی صفحه بوت و سی دی ویندوز رو بوت نمیکنه .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
ویندوزم هم 7 هست
لپ تاپ هم MSI
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان منم همین مشکله دوستمون رو دارم که بعد از نصب ویندوز وقتی لپ تاپ روشن میشه یه راست میاد توی صفحه بوت و سی دی ویندوز رو بوت نمیکنه .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
ویندوزم هم 7 هست
لپ تاپ هم MSI
|
|
مدل دقیق لپتاپ . باید وارد ستاپ بشید و به جای uefi .... گزینه legacy mode رو انتخاب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GameOver_021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GameOver_021 (29-07-14), JiMmY.j (29-07-14), Rezasam1 (29-07-14)
کاربر شهرسختافزار
MSI Ge60برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان بعد از دوساعت ور رفتن باهاش گزینه Fast boot رو غیر فعال کردم و uefi and CSM رو انتخاب کردم و ویندوز رو بوت کردش ولی الان توی صفحه نصب ویندوز که انتخاب باید کنی روی کدوم پارتیشن نصب کنی میگه Windows cannot be installed on this disk. the selected idks has an MBR partition table. ON EFI system windows can only be installed GPT disks.
اگر اطلاعاتی روی هارد نداری . بوسیله برنامه acronis disc director bootable بصورت mbr پارتشین بندی کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GameOver_021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (30-07-14), GameOver_021 (29-07-14), Rezasam1 (29-07-14)
کاربر شهرسختافزار
حاظرم لپ تاپ همینجوری بمونه ولی اطلاعاتو پاک نکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یه سی دی دیگه دارم امتحان میکنم اون همچین اروری نمیده !
الانم داره کپی میشه ویندوز
راستی اگه 2تا ویندوز داشته باشی چطور میشه یکیش رو پاک کرد ؟
باید اول ویندوز قبلی تو هر درایوری هست فولدرش رو پاک کنی و بعد فایل boot.ini ویرایش کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GameOver_021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (30-07-14), GameOver_021 (29-07-14), Rezasam1 (29-07-14)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks