دوست عزیز برای راهنمایی بهتر لطفا مدل دستگاه و همچنین مدل پردازنده و گرافیک رو بفرمائید. چون در حالت کلی نمیشه نظری داد. برای مثال اگر پردازنده ی لپ تاپ شما محصول شرکت AMD باشه، احتمالا دمای گزارش شده طبیعی است و باید از کول پد مناسب استفاده کنید.
سلام و درود بر اساتید
روی یک لپ تاپ اورکلاک نشده نرم افزار occt رو روی حالت infinite- larg data set-priority hightو هایپر تردینگ فعال رو اجرا کردم و دما رو بررسی کردم که بعد از چند دقیه دما به 91 رسید (بیشتر جرات نکردم بزارم -قطعش کردم) حالا می خوام ببینم آیا طبیعیه یا نه؟
پیشاپیش ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
دوست عزیز برای راهنمایی بهتر لطفا مدل دستگاه و همچنین مدل پردازنده و گرافیک رو بفرمائید. چون در حالت کلی نمیشه نظری داد. برای مثال اگر پردازنده ی لپ تاپ شما محصول شرکت AMD باشه، احتمالا دمای گزارش شده طبیعی است و باید از کول پد مناسب استفاده کنید.
az700 (29-07-13)
ای وای ببخشید یادم رفت بگم برند اچ پی سی پی یو corei5 گرافیک 1 گیگ رادیون و 4 گیگ رم. بیشتر از این یادم نیست
بازم ممنون از پاسختون
نه طبيعي نيست مطمئناً مشكلي در كار هست
az700 (31-07-13)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ایسوس دارم و اگر کار بشکم ازش همین میشه.
من خودم کول پد خریدم و بهتر شده .اما ایشون می فرمایند هایپر تردینگ رو فعال کردند.یعنی درخواست چند کار همزمان و گرفتن قدرت زیاد از CPU و همین باعث بالا رفتن دما میشه
az700 (31-07-13)
ممنون از همه دوستان
لطفآ هر کسی که این بحث رو داره میبینه تا میتونه سریع جواب منو بده چون شدیداً عجله دارم
ممنون از همه
|
کسی نبود؟
گارانتیش داره تمووووم میشه چند روز دیگه از گارانتیش نمونده میخوام ببینم اگه ایراد داره ببرم گارانتی
خواهشاً اساتید راهنمایی کنن
سلام دوباره
یه اصلاعات جدیدتری میدم شاید بهتر بتونید کمک کنید وفتی تست occt فعال هست و دما به 90 - 91 میرسه نرم افزار cpu-z این اظلاعات رو نشون میده
core speed:2893.8
multiplier:x29.0
corevid:1.186
buss speed:99.8
وقتی تست رو قطع میکنم به این صورت تغییر میکنه
core speed:798.4
multiplier:x8.0
corevid:0.760
buss speed:99.8
دما هم به حدود 50 میرسه
یعنی یه جورایی خودشو اوورکلاک میکنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا دیگه امیدوارم بتونید کمکم کنید
در واقع اورکلاک نمیکنه. بلکه زمانی که بار پردازشی روی پردازنده قرار می گیره با فرکانس اسمی خودش کار میکنه و وقتی بار روش کم بشه Down Clock می شه تا مصرف و دمای پردازنده پائین بیاد و طول عمرش افزایش پیدا کنه.
راستش بهتره تو برنامه های کاربردی چک کنید. چون OCCT برنامه ای برای تست پایداری سیستم های اور شده است و چون لپ تاپ ها معمولا اور نمی شن این برنامه کارایی چندانی نداره!
با یک برنامه مثل HandBrake یا برنامه هایی که بار 100% ایجاد میکنند و کاربردی هستند تست کنید.این جوری اگر مشکلی باشه گارانتی بهتر قبول میکنه تا اینکه بگید مثلا با OCCT تست کردم. چون خیلی راحت میگن میخواستی این کار رو نکنی و 1000 تا دلیل و بهانه ی دیگه! اما وقتی بگید با فلان برنامه (کاربردی) که کار میکنم دما بالا میره بهتر قبول می کنند.
az700 (02-08-13)
ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks