دستگاهتون شامل گارانتی میشه؟
سلام اگر کارتعمیراتی مربوط ب کامپیوتر تاالان انجام دادید اولین قدم اینه ک لپ تاپ روبه صورت صحیح بازکنید تا ببینیم مشکل چیه ؟
با سلام
وقتی لپتاپ رو روشن میکنم یه بوق ممتد و دو بوق کوتاه میزنه مدل لپتاپ سونی است ...انواع بوق های بایوس رو که سرچ کردم نوشته بود مشکل از سیستم ویدیویی هست الان باید چیکار کرد؟؟؟؟تصویر هم نمیاره ...اینم لینک مربوط به بوق های بایوس
https://us.en.kb.sony.com/app/answer...AE-computer%3F
آخرین ویرایش توسط yakuzaturk در تاریخ 18-08-14 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
دستگاهتون شامل گارانتی میشه؟
سلام اگر کارتعمیراتی مربوط ب کامپیوتر تاالان انجام دادید اولین قدم اینه ک لپ تاپ روبه صورت صحیح بازکنید تا ببینیم مشکل چیه ؟
yakuzaturk (18-08-14)
نه شامل گارانتی نمیشه لپتاپ رو باز کنیم بعدش باید چیکار کنیم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.
من که تا حالا لپتاپ دستم نبوده که مشکلاتشو دیده باشم.
اگه میدونید کدوم و چجوری کارت گرافیکش باز میشه باز و تمیزش کنید همچنین سوکتش رو بعد جا بزنید ببینید چی میشه.
yakuzaturk (18-08-14)
باید با دستگاه دیباگر لپتاپ تست بشه . اگر گارانتی دارد ببرید گارانتی اگر تموم شده ببرید افق.البته توصیه میکنم اول با یک رم سالم هم تست بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yakuzaturk برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (18-08-14), Morteza.m1371 (18-08-14), STUXNET (19-08-14), yakuzaturk (18-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks