علی اکسپرس موجود داره باید ببنید کسی رو میتونید پیدا کنید از این سایت خرید کنه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی اکسپرس موجود داره باید ببنید کسی رو میتونید پیدا کنید از این سایت خرید کنه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ata-gh (30-01-21)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مطمین هستید ؟ آمازون که سرچ کردم نداشت . علی اکسپرس دوتا باهمش رو نداشت و فقط یه دونه سمت راست رو داره ... میشه لینکشو بفرستین برام تو پیغام ها ؟ چون من سرچ کردم ندیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چندتا سایت هست تو ایران خرید از آمازون و علی اکسپرس و ای بی میکنن ، اینا مطمین هستن ؟ یا تجربه ای نداشتین ؟
باید بگردید . من سرچ دقیق نزدم ولی تو علی اکسپرس پیدا میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ata-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ها هم باید باهاشون صحبت کنید و ببنید روش های اطمینان سازیشون به چه شکل هست
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks