باید کابل فلت کیبردتمیز بشه و دوباره جا زده بشه . ببرید پیش تعمیرکاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
معصفانه بعضی کلیدهای کیبورد لپ تاپ من کارنمی کن کلیدهای ن-ئ -د الان هم دارم با مجازی اینارامینویسم (اینم حال میدها)
بعضی وقتهاکارمی کنه ودوباره قطع می شه ! انگار ترم اقزاری یه مشکلی داره لنگ میزنه!
دیشب بهتربود یهنی یهباراینجوری شدریستارت کردم درست شد توجه نکردم ولی امروز تعطیل شددیگه.
یه وقتهای 3 تاشوباهم فشارمی دم یهودرست می شه
|
|
باید کابل فلت کیبردتمیز بشه و دوباره جا زده بشه . ببرید پیش تعمیرکاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (16-09-15)
کاربر شهرسختافزار
آقایه اتفاق جالب افتاددرست شد.(به غیرتش برخورد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمی تونه مشکل ازنرم افزاریاخودویندوزباشه چون بانصب کیبوردمجازی یهودرست شد.
کاربر شهرسختافزار
آقا فکرکنم مشکل ومطمعا بیشترازاینها است بایدببرم تعمیرگاه. مشکل اینجاست که من آشنایی به قیمتهاوسایرندارم . راستش هم بخواهد نمی توانم اطمینان به همه کنم شایدعیب الکی بزاره برای پول گرفتن بیشتر یا تبلیغات الکی ولی خوب تعمیرنکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته جای های پیداکردم مثل تعمیرات لپ تاپ - تعمیرات نوت بوک - لپ تاپ سرویس ولی
قیمت ندارم وخودتونهم می دونیدبیشتربزرگ نمایی هست.
شما تعمیرگاه خوب می شناسید؟
ویندوزت چیه همین چند دقیقه پیش یه مطلب خوندم در موزد همین مشکل
iranpg (22-09-15)
کاربر شهرسختافزار
ویندوز 7برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbalad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه لینکشوبدید
|
|
افق IRANFSOبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranpg (22-09-15)
البته مطلب مربوط به ویندوز10 هستکد:http://www.tarfandestan.com/1394/06/31/fix-function-keys-and-numeric-keypad-not-working-in-windows-10.html
iranpg (22-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks