سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alireza443322 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم
را بنویسید
با ایزو ویندوز 10 دیگری تست کنید
فلش هم تغییر دهید
کاربر شهرسختافزار
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alireza443322 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات سیستم
را بنویسید
با ایزو ویندوز 10 دیگری تست کنید
فلش هم تغییر دهید
SajjadKhati (09-11-19)
کاربر شهرسختافزار
لنوو b5400 ,i5 ,500gb inter دفعه اول یبار نصب کامل شد و سیستم بالا اومد ولی فرداش ک روشن کردم هی گیر میکرد حتی نمیتونست دراوامو بالا بیاره دیگه فرمت کردم و پارتیشن بندیش کردم دوباره نصب هم تا مرحله فینیش آپ میره ولی دیگه میمونه با دی وی دی هم تا استارت آپ میره😑برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
چیزهایی که استاد امید گفتن را تست کنید ، اگه درست نشد ، هاردتون را چک کنید که بدسکتور نداشته باشه (ممکنه از بدسکتور هارد باشه یا نباشه . واسه ی همین گفتم چک کنید)
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 09-11-19 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
مشکل اصلی رو فهمیدم گویا بایوسش قدیمیه و پشتیبانی نمیکنه حالا یه بایوس دیگه دانلود کردم از ی سایت روسی چون سایت لنوو هم این نسخه رو نداشت که بتونه وین۱۰ رو نصب کنه حالا کمی ترسیدم زبان بایوس هم روسی بشهههه نظرتون لدفا :(
وقتی سایت سازنده بایوس قرار نداده است به هیچ عنوان ریسک نکنید .
چون مادربردتون غیر قابل استفاده میشه .
SajjadKhati (09-11-19)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بسار خب ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks