بله باید انیستال بشه .
Radio Switch
دانلود و نصب کنید
http://download.msi.com/nb_drivers//...20593_w800.zip
درایور قبلی رو یونستال کنم؟
بله باید انیستال بشه .
Radio Switch
دانلود و نصب کنید
http://download.msi.com/nb_drivers//...20593_w800.zip
|
من همین لپ تاپ رو دارم مشکلی نداره با ویندوز 8.1
نسخه ویندوزی که نصب میکنی رو عوض کن.ویندوزت رو با نرم افزار بوت لودر کرک کن
من بایوس لپ تاپ رو یک سال پیش آپدیت کردم شما هم آپدیت کن
درایور رو نمیخواد دانلود کنی از این نرم افزار استفاده کن و بزار خودش دانلود کنه
IObit Driver Booster PRO 2.3.1.1 / Portable به روز رسانی درایورهای ویندوز
با دکمه fn+f8 وایرلست رو روشن و خاموش کن نرم افزار star رو نصب نکن به درد نمیخوره
مشکلت حل نشد آی دی یاهو بده با team viwer بیام برات درستش کنم
keep Your Frends close,keep your Enemy closer
.Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK
Intel Core i7-4790K
GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10
Gigabyte R9 280 OC WF X3 3GB
Samsung 850 EVO 120GB
Green GP1050B-OC+ *Platinum*
Green X3+ Viper Gaming
mtavana28 (19-06-15)
میبخشید بایوس چجوری آبدیت میشه؟
Radio Switch رو نصب کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtavana28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تحت ویندوز به راحتی اپدیت میشه . بایوس رو دانلود و اجرا کنید .
سلام با fn+f8که زدم درست شذ ولی روی خود کیبورد f9رو به عنوان سویچ wifiزده بود از همه دوستان تشکر میکنم دست شما درد نکنه
david-ebi (21-06-15)
f9 برای روشن کردن بلوتوث هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtavana28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
f8 برای wifi هست
Intel Core i7-4790K
Samsung 850 EVO 120GB
Green X3+ Viper Gaming
بایوس رو دانلود میکنی یه فلش رو با فرمت fat32 فرمت میکنی اون سه چهار تا فایل رو میری توی فلش بعد رستارت میکنی و فلش بوت میشه و یه دستور باید بزنی دقیقا یادم نیست ولی لینک سایت رو میدم خودت برو بخون.اگر زیاد حرفه ای نیستی اینکارو نکن چون یه اشتباه کنی میپره بایوست باید ببری بیرون برات درست کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtavana28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.msi.com/files/pdf/How_to_update_bios_en.pdf
این مدل لپ تاپ دو نوع داره که گرافیکش فرق داره یکی 530 یکی 635 هست باید بایوس مخصوص به خودش رو دانلود کنی
ریکامند من اینه که نکنی
Intel Core i7-4790K
Samsung 850 EVO 120GB
Green X3+ Viper Gaming
|
ای کلک وای فای لب تاپتو روشن نکرده بودی ؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtavana28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (21-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks