سلام خدمت دوستان ... لپ تاپ من asus n55 sf هستش که الان یک هفتست که مشکل پیدا کرده ....یکی دو روز اول فقط یک لحظه صفحه نمایش لپ تاپ میرفت و سیاه میشد اما بعد 5 یا 10 یا 20 ثانیه مشکل بر طرف میشد و نور برمیگشت و دیگه هم مشکلی نداشت .... بعد از چند روز موقع کار کردن پشت سر هم هی صفحه نمایش خاموش رو شن میشه و یا امکان داره خاموش بشه و 10 20 ثانیه طول بکشه بیاد و بعد از اون هم باز همینجوری امکان داره بشه البته بعد از اومدن صفحه نمایش بعضی وقتا پایین ویندوز پیغام میده که کارت گرافیک اینتل ( لپ تاپ من دو تا کارت گرافیک داره ) بسته شده و با موفقیت ریکاوری شده ( عکسش هم تو همینجا میزارم ) .... لاصه الان اینجوریه اعصابمم خورد کرده ... بعد یکی دو روز هم فهمیدم اگه لپ تاپو روشن کنم و استفاده ای نکنم اصلا صفحه نمیپره !!! و اینکه مثلا گوگل کروم رو باز می کنم و اگه چندین تب با هم باز کنم صفحه شروع میکنه به پریدن و همون بازی ها رو در آوردن یا اگه نرم افزار پی دی اف و آفیسی هم استفاده کنم همینجوری میشه ، یعنی این نتیجه برا من حاصل شده که استفاده که زیاد بشه و سی پی یو در گیر میشه اینجوری میشه .... الان میتونید بگید که چش شده و مشکل کجاست ؟ اگه بخواین حتی میتونم یه فیلم هم با گوشیم بگیرم که دقیقا ببینید چه جوری میشه . ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks