سلام من ویندوز 8 یک لپ تاپ asus x452e رو پاک کردم به جاش ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم ولی الان پورت های usb کار نمیکنن لطفا راهنمایی کنید
درایورهاش هم کامل نصب کردم
کاربر شهرسختافزار
سلام من ویندوز 8 یک لپ تاپ asus x452e رو پاک کردم به جاش ویندوز 7 64 بیتی نصب کردم ولی الان پورت های usb کار نمیکنن لطفا راهنمایی کنید
درایورهاش هم کامل نصب کردم
در اوج قدرت به حباب فکر کن
|
|
Karim22k (10-06-16)
کاربر شهرسختافزار
نه من از auto driver 15.11 استفاده میکنم واسه نصب درایورهابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون فایده نداره . تمام مشکلات از اون هست . سایت اسوس را چک کنید درایور های سون اگر داشت دانلود کنید اگر نداشت فقط ویندوزهایی باید نصب بشه که درایورها براش موجودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Karim22k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (11-06-16)
کاربر شهرسختافزار
داداش از قسمت دیوایس منیجر نگاه کردم همه چی اوکی هست به جز یه قسمت که نوشته other devices نصب نشده یعنی مشکل همینه ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
داداش مرسیبا گرفتن درایورها از سایت ایسوز مشکل حل شد دمت گرم
|
|
alksdj (11-06-16)
alksdj (11-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks