سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط basr2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه فرض کنیم هارد شما مشکلی نداشته باشه و نرم افزارهای دانلود شده هم مشکلی ندارن چند تا کار رو باید انجام بدی
1- با نصب یک آنتی ویروس، سیستم رو از لحاظ وجود ویروس بررسی کن و همین طور یک آنتی malware.
2- کلید ویندوز و X رو فشار بده و در لیست command prompt (admin) رو انتخاب کن و دستور زیر رو داخلش با موس paste کن
sfc /scannow
3- آخرین آپدیت ویندوز 10 رو دانلود و نصب کن
لینک
شما روی فایل exe بازی ابتدا کلید shift رو نگه دار و سپس راست کلیک کن. در منو گزینه Copy as path رو می بینی که روش کلیک کن. به این ترتیب مسیر این فایل در حافظه clipboard ذخیره می شه و شما اون رو توی یک فایل notepad ، پیست کن (paste).
a.JPG
مثلا فرض کن من می خوام بازی fifa رو نصب کنم اما اون ارور رو میده و من مراحل قبل رو میرم و اینجا برای شما paste می کنم
"G:\Softwares\FIFA18\fifa.exe"
حالا در notepad که paste کردی یک فاصله بده و دستور /NCRC رو تایپ کن که به صورت زیر می شه (اینجا بک اسلش اشتباه افتاده در عکس درسته)
b.JPG
به فاصله بین بک اسلشی که پشت NCRC هست و مسیر فایل دفت کن (باید یک فاصله با space ایجاد کنی)
c.JPG
حالا Run رو باز کن و cmd رو تایپ کن و دستور رو کپی و با موس داخلش paste کن و اینتر بزن تا فایل اجرا بشه
d.JPG

Bookmarks