lcd لپ تاپ من خراب شده و من تصویر رو با کابل hdmi روی تلوزیون می بینم اما این تصویر بعد از بالا امدن ویندوز میاد
راهی نداره که من تصویر رو قبل از بالا آمدن ویندوز هم بتونم تو تلوزیون ببینم ؟؟
مدلش هم lenovo g580-20150
کاربر شهرسختافزار
lcd لپ تاپ من خراب شده و من تصویر رو با کابل hdmi روی تلوزیون می بینم اما این تصویر بعد از بالا امدن ویندوز میاد
راهی نداره که من تصویر رو قبل از بالا آمدن ویندوز هم بتونم تو تلوزیون ببینم ؟؟
مدلش هم lenovo g580-20150
|
|
کاربر شهرسختافزار
نمی دونم یکی win+p که تو ویندوز بعد روی کیبور کلید F4 علامت دوتا مانیتور رو هم داره من فکر می کردم یعنی Fn+F4 بزنی تصویر باید تو دوتا مانیتور بیاد اما می زنی چیزی نمی شه
اگر با زدن اون fn+f4 تصویر نمیاد . کاریش نمیشه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط navid_97 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
navid_97 (20-09-16)
کاربر شهرسختافزار
پس الان برای نصب ویندوز کلا راهی بجز نعویض صفحه خودش ندارم ؟؟
حدودا قیمت led چنده
نمایندگی مادیران تو کرج گفت 420 هزینه اش می شه خوب گفته ؟ یا نه
پورت D-SUB اگر نداره باید پنلش عوض بشه . همین حدود 230-40 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط navid_97 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
پورت D-sub سمت راست همینه ؟
سمت چپ چیه ؟
2016-09-20 18.19.07.jpg
با این وصل کنی و کلید سویچ مونیتورها رو بزنی تو بایوس هم باید تصویر داشته باشی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط navid_97 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks