سلام من لپ تاپ لنووو z500 دارم که ویندوز 8 روی اون نصبه ،وقتی اونو روشن میکنم تا صفحه wellcome رو نشون میده ساین اوت میشه و من نمی تونم وارد شم لطفا راهنمایی کنید....
کاربر شهرسختافزار
سلام من لپ تاپ لنووو z500 دارم که ویندوز 8 روی اون نصبه ،وقتی اونو روشن میکنم تا صفحه wellcome رو نشون میده ساین اوت میشه و من نمی تونم وارد شم لطفا راهنمایی کنید....
|
|
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
ویندوز رو کی عوض کردید ؟از ویژگی Last Known good Configuration استفاده کردید ؟ تنظیمات بایوس یا رجیستری رو دستکاری نکردید ؟
کاربر شهرسختافزار
لپ تاپ رو یه ماهه گرفتم....هیچ کدوم از تنظیماتشرو دستکاری نکردم ...ویندوز رو هم عوض نکردم..
کاربر شهرسختافزار
لپ تاپ رو یه ماهه گرفتم....هیچ کدوم از تنظیماتشرو دستکاری نکردم ...ویندوز رو هم عوض نکردم.. ...........
خوب اگه نو گرفتید که گارانتی داره ببرید تا براتون درست کنه اگه دست دومه خوب نمیشه گفت مشکل از کجاست باید یا واضح تر توضیح بدید و یا از کاربر قبلی سوالهای بالا رو بپرسید؟قبل از به وجود اومدن این مشکل با ویندوز مشکلی نداشتین ؟
آخرین ویرایش توسط علی حسنی در تاریخ 26-11-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
اخه مشکلات نرم افزاری مشمول گارانتی نمی شن...
|
|
از کجا میدونید نرم افزاریه ؟ با حالت safe mode میتونید وارد شید یا اونجا هم همن مشل رو داره ؟
آخرین ویرایش توسط علی حسنی در تاریخ 26-11-13 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
امتحان نکردم...
کاربر شهرسختافزار
بايد با Safe mode توبريد اون يوزر اكانت رو پاك كنيد بايكي ديگه وارد شيد
کاربر شهرسختافزار
داداش یه دی وی دی ویندوز بزار داخل راه اندازی کن کاملا درست میشه من هم همینجوری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks