تو قسمت power mang گزینه ac back رو دیسیبل کنید .
کاربر شهرسختافزار
دوستان سیستم من جدیدا یک مشکل براش پیش امده اینکه وقتی برق میره و میاد سیستم یک دفعه سوئیچ میکنه به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه(البته زمانی که سیتم روی استند بای بوده و برق رفته این جوری هست) احتمال داره مادربرد مشکل پیدا کرده باشه اینم بگم تنظیمان بایوس رو دیفالت کردم همچنین اپدیت هم کردم اما مشکل حل نشد یک مشکا دیگه هم که داره زمانی که سیستم رو شات دان میکنم بعضی وقت ها خاموش نمیشه و همینجوری فن ها روشن میمونه و اگر ریست کنم سیستم قاطی میکنه باید از پشت برقش رو قطع کنم به مدت 3 الی 4 دقیقه ممنون میشم راهنمایی کنید
سیستم هم این هست
main: asus p7p55d premium
cpu : core i7 860
ram :4gb dominator
hdd: 1tb raid 0
vga: 5850
power: 1035 green
|
|
تو قسمت power mang گزینه ac back رو دیسیبل کنید .
کاربر شهرسختافزار
دیسیبل هست اما بازم همین مشکل رو داره
با پاور دیگه امتحان کردی ؟ البته بایوس هم اپدیت کنید .
کاربر شهرسختافزار
پاورتون باید عوض بشه
reza76622201 (22-04-10), ripek (21-04-10)
کاربر شهرسختافزار
برادر اگر پست اول رو بخونی گفتم بایوس اپدیت شده . پاور هم عوض کردم اما مشکل حل نشده
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
من احتمال میدم مشکل از مادربرد باشه که فکر کنم باید برنامه بخوره باز هم باید تک به تک قطعات رو تست کنی تا مشخص بشود
reza76622201 (22-04-10)
کاربر شهرسختافزار
به نظر من هم ايراد از مادربورده. بنده با مادربوردهاي Asus از اينگونه مشکلات زياد داشتم.
Hamid2547 (22-04-10)
کاربر شهرسختافزار
وحید جان منظورتون رو از برنامه خوردن مادربرد نفهمیدم قطعات کلا تست شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این مادربرد گارانتی کولینگ سیس هست بنده به اونها ایمیل زدم اما گفتند مشکل از رم هست البته بنده رم هم تست کردم اما این گارانتی قبول نمیخواد بکنه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks