سلام
من قصد خرید یک لپ تاپ برای کارای مهندسی و نرم افزاری دارم
رم 4، هارد 500، cpu حداقل 2.5GHz، صفحه 14، corei5
]چیزی باشه که داغ نکنه خیلی، چون لپ تاپ فعلیم به همین دلیل تقریبا حالش بده
چه برندی رو پیشنهاد میکنید؟
قیمتشم حداکثر 2 تومن
ممنون
کاربر شهرسختافزار
سلام
من قصد خرید یک لپ تاپ برای کارای مهندسی و نرم افزاری دارم
رم 4، هارد 500، cpu حداقل 2.5GHz، صفحه 14، corei5
]چیزی باشه که داغ نکنه خیلی، چون لپ تاپ فعلیم به همین دلیل تقریبا حالش بده
چه برندی رو پیشنهاد میکنید؟
قیمتشم حداکثر 2 تومن
ممنون
|
|
Acer E1-572G i5 6 1TB 2G Laptop
پردازنده : Intel Core i5 4200U
تعداد هسته : 2
رم : 6GB DDR3
حافظه داخلی : 750GB
پردازنده گرافیکی : AMD Radeon HD 8750M
حافظه گرافیکی : 2GB DDR3
درایو نوری : DVD-RW
سایز صفحه : 15.6
صحفه لمسی : خیر
رزولوشن : HD
شیار حافظه : بله
سیستم عامل : DOS
باطری : 4Cell
وزن : 2.4
*MoJtAbA* (30-08-14), Morteza.m1371 (30-08-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از پاسختونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lcd کوچیکتر هزینه ی بیشتری داره؟
یه سوال دیگه: یه سری از مشتری ها از سی پی یوی ضغیفش گله کردن. شما خودتون یوزرش هستین؟
آخرین ویرایش توسط leily_mobin در تاریخ 30-08-14 انجام شده است
من این لپتاپ رو برای چند نفر خریدم و در کل راضی هستند /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leily_mobin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (30-08-14), Morteza.m1371 (30-08-14)
کاربر شهرسختافزار
نظرتون راجع بهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lenovo IdeaPad Z510A -
چی هستش؟
اگر از نرم افزای های رندرینگ و سنگین مهندسی استفاده نمیکید همین CPU جوابگوی شماست.البته مد نظر داشته باشید برای CPU قویتر قطعا باید هزینه ایی بیشتر رو مد نظر قرار بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leily_mobin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (30-08-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نرم افزار متلب با حجم ران بالا میخوام استفاده کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدل کشش کار متلب رو داره.اما در صورت خواستن قدرت بالاتر بی شک باید بودجه رو افزایش بدید.ضمن اینکه فراموش نکنید لپ تاپ های ایسر (به جر خانواده 47) از خنک کننده های خوبی استفاده میکنند و این تضمینی برای خواسته شماست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leily_mobin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسلح شو به آنچه در توان داری!
*MoJtAbA* (30-08-14)
کاربر شهرسختافزار
بله این مزیت رو راجع به ایسر شنیدم، ولی خوب گویا تو پردازش سنگین صداش میره بالا ویکیم اینکه تو این مدل لنوو که گذاشتم سی پی یو بالاتری داری. من مطلوبم اون مشخصاتی هست که خدمتون گفتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینکه هارد لزوما بالا باشه خیلی برام مهم نیس.
این lenovo هم مورد خوبیه /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط leily_mobin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks