مدل لپتاپ را قید کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
کاربر شهرسختافزار
Acer v3 571Gبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
۴ گیگ رم با یک اسلات خالی
فرستاده شده از HUAWEI P7-L10ِ من با Tapatalk
ماکزییم 8 گیگ ساپورت میکنه این دستگاه دو ماجول 4 گیگ
پسوند دستگاه و چیپش هم بهم بگو تا دقیق بهت بگم
چون دو مدل داره یکی تا 8 و دیگری تا 16 پشتیبانی میکنه
کاربر شهرسختافزار
خب دو تا ۴ گیگ بهتره یا یک ۸ گیگ ؟
کاربر شهرسختافزار
خب دو تا ۴ گیگ بهتره یا یک ۸ گیگ ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
همون دو تا 4 گیگ رو باید نصب کنی . ممکنه با یک 8 گیگ بالا نیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfan6sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
حالا شما که اطلاعات رم این مدل را درآورید میشه تمام اطلاعات سخت افزاری اش را با امکان قطعه هایی که بشه ارتقا داد را برای من بفرستید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط میتونی ssd اضافه کنی . قطعه دیگه ای برای ارتقا ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfan6sh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
تشکر فراوانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks