سلام
با تایپ فرامین که شما گفته بودین ،مشکل حل نشد و همچنان همون مقدار از شارژ باتری کم میشه ،یه نکته زمانی که فرامینو تایپ و اینتر زدم پیامی از طرف ویندوز تایپ نشد ،من درست فرامینو اجرا کردم ،یا در جواب هر فرمان ویندوز باید پیام بده ،
سلام
با تایپ فرامین که شما گفته بودین ،مشکل حل نشد و همچنان همون مقدار از شارژ باتری کم میشه ،یه نکته زمانی که فرامینو تایپ و اینتر زدم پیامی از طرف ویندوز تایپ نشد ،من درست فرامینو اجرا کردم ،یا در جواب هر فرمان ویندوز باید پیام بده ،
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Abbas-t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه از صفحه ی cmd که توش فرامین رو زدید اسکرین شات بذارید
گزینه ی نگه داشتن شیفت و زدن گزینه shutdown هم انجام دادید؟
To improve is to change. To perfect is to change often
سلام و سپاس از شما بله هنگام Shutdown کلید شیفتو نگه داشتم، برای اسکرین شات آپلود سنتر چی باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اوکی البته ببینید دقیقا همین بوده دیگه، تو صفحه اصلی ویندوز هستید، با ماوس میرید تو استارت منو، یه گزینه برا موارد مربوط به ری استارت، هایبرنیت، لاک، شات داون اینا داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Abbas-t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قسمت هست که شما باید با دست چپ که رو کیبورده (اگه راست دست هستید وگرنه اگر چپ هستید و نه فقط ماوس با خالت مخصوص چپ دست ها بلکه کیبوردم سمت متفاوت گذاشتید که برعکس میشه دست مورد نظر دیگه)
دکمه شیفت سمت راست کیبورد رو فشار بدید و همینجور نگه دارید تا وقتی که نگفتم هم برش نمیدارید،
بعد با دکمه راست روی ماوس روی گزینه شات داون کلیک کنید اما دستتون رو از روی دکمه ی شیفت سمت راست برندارید تا وفتی سیستنم ریست بشه (این جا بردارید)
تو این حالت باید واقعا لپ تاپتون کاملا خاموش خاموش شه بدون هیچ مشکلی.
این حالت حتی اکثرا تنظیمات بایوسی که مربوط به پاور سیوینگ، مدیریت مصرف برق، یا برنامه های تو ویندوزی که مربوط به این چیزا هستن خودش رو فورس میکنه.
Abbas-t (17-03-24)
سلام و سپاس ،براس فرستادن اسکرین شات از فرامین لطف کنید آپلود سنتر معرفی بفرمایید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Abbas-t برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آپلود سنتر نیازی نیست، تو خود انجمن تو همون قسمت ارسال پاسخ آیکن Insert Image هست که هم از سیستم خودتون هم از اینترنت میتونید بهش عکس بدید تا اینجا نشون بده.
لطفا علاوه بر اون عکس، از بایوس، تمام صفحات و تو گزینه ها با تمام زیر مجموعه هاش عکس بگیرید (این یکی خب مشخصا با دوربین گوشی اینا باید باشه چون نرم افزار که نیست تو بایوس بشه اسکرین شات گرفت) و بذارید اینجا
البته اضافه کنم اگه در آخر هیچ کدوم از کارا جواب نداد کاملا امکانش هست که سخت افزاری هم باشه (اما تو تجربه خودم از هر 5 تا لپ تاپی که آوردن با این مشکل 4 تاش درست شده بدون تعمیر و یکیش نیاز به تعمیر سخت افزاری داشته.)
که گفتید گارانتی داره البته، برای همین به هیچ وجه خودتون سراغ باز کردنش هم نرید، گارانتیش چه شرکتیه؟
یکی دیگه اینکه لطفا از کنترل پنل قسمت پاور عکس بذارید
Control Panel --> Power Options --> Change Plan Settings --> Change Advanced Power settings --> Sleep --> Sleep After
Control Panel --> Power Options --> Change Plan Settings --> Change Advanced Power settings --> Sleep --> Allow wake timers
این دو معلوم باشه لطفا
Control Panel --> Power Options --> Choose what the power buttons do
قسمت Shutdown settings ش هم معلوم باشه.
Abbas-t (17-04-24)
|
با سلام و عرض ادببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینکه خیلی دیر تصاویر را برایتان ارسال میکنم عذر میخوام
Screenshot 2024-04-19 054614.png
Screenshot 2024-04-19 05514.png
Screenshot 2024-04-19 0557.png
قبلا در این قسمت 4 تا گزینه بود از جمله گزینه fast startup ...اما الان وجوذ نذاره
۲۰۲۴۰۴۱۹_۰۶۰۳۴۹.jpg
۲۰۲۴۰۴۱۹_۰۶۰۴۵۴.jpg
۲۰۲۴۰۴۱۹_۰۶۰۵۱۹.jpg
آخرین ویرایش توسط Abbas-t در تاریخ 19-04-24 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks