COMODO عالیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
COMODO عالیه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (27-04-15), Mahyar.sfi (28-04-15)
کاربر شهرسختافزار
پس اين تست آيا نتايجش درست نيست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من از AVIRA استفاده میکنم. خیلی خوبه تو لیست هم که میبینید خودتون اولای لیسته
البته روی PC از Zonealarm استفاده میکنم که اون هم خوبه
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 27-04-15 انجام شده است
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
AMD>INTEL (27-04-15), M3RS4D 50062 (27-04-15)
در کل در حال حاضر میشه لیسانس های oem اکثر آنتی ویروس ها را با قیمت مناسب تهیه کرد . به شخصه ترجیح میدم برای این مورد از آنتی ویروس لیسانس دار استفاده کنم . چون آنتی ویروس های رایگان رو خیلی تست کردم و رسیدم به خرید آنتی ویروس بیت دفندر و یا خرید ترند میکرو pccilin
M3RS4D 50062 (27-04-15), Mehrdad.A 88 (28-04-15)
منم نظر اینه که کمیت رو فدای کیفیت نکنیم.
بیت دفنر معرفی شده خیلی مناسبه و امنیت رو بیشترین حالت فراهم میکنه.
AMD>INTEL (27-04-15)
|
|
من نزدیک به 4 سال هست از Avast Free Antivirus استفاده می کنم
پیشنهادش می کنم
Fastest in Iran
M3RS4D 50062 (27-04-15), Mehrdad.A 88 (28-04-15), SajjadKhati (27-04-15)
من 3 ماهه از پادویش استفاده میکنم
از لحاظ های مختلف خوب عمل میکنه
AMD>INTEL (27-04-15)
الله اکبر . پادویش دیگه چیه . شید شیک کافی نبود . زدن تو کار ساندویچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی دمشون گرم کلی مفرح شدیم .
M3RS4D 50062 (27-04-15), Mehrdad.A 88 (28-04-15), SajjadKhati (27-04-15)
پادویش تا حالا نشنیدی گلپسر؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پادویش،ضدویروس ایرانی - Padvish AntiVirus
شید چه ربطی داره به پادویش؟ شید آنتی ویروس خارجی بود که جسم ایرانی داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نقطه قوت پادویش که متمایز میکنه از بقیه ی آنتی ویروس ها قدرت بسیار بالای هوش مصنوعی شه
AMD>INTEL (27-04-15), M3RS4D 50062 (28-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks