سازگاری نداره با دستگاه شما . مورد نادری هست ولی تو برندهایی مثل کروشیال و اینتل و سامسونگ کمتر اتفاق میوفته پیشنهادم تعویض SSD وخرید SSD کرشیال M550 هست .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستانASUS G551VW - A - 15 inch Laptop |
من یه لپ تاپ ASUS G551VW - A خریدم که مشخصاتش تو لینک زیر هست:
خب این لپ تاپ یه هارد 2tb داره اما ssd نداره.Adata SP900 SSD Drive - 512GB |
من همراه این لپ تاپ یه هارد ssd مدل Adata SP900 SSD Drive که در لینک زیر مشخصاتش هست رو خریداری کردم:
مادر برد لپ تاپ:Attention Required! | CloudFlare
خب حالا مشکل اینجاست که من این هارد ssd رو میخوام جایگزین هارد اصلی کنم اما وقتی هارد ssd رو جایگزین میکنم لپ تاپ, تا میاد استارت میخوره خاموش میشه.ولی با هارد اصلی مشکلی ندارم.(اصلا لپ تاپ روشن نمیشه)
در ضمن هارد ssd رو یه سیستم دیگه تست کردم و کاملا سالم بود حتی ویندوز هم روش نصب کردم بازم امتحان کردم اما مشکل حل نشد.
بایاس لپ تاپ رو آپدیت کردم.
firmware هارد رو هم آپدیت کردم اما مشکل حل نشد.
یه هارد ssd 32gb روی لپ تاپ گذاشتم و روشن شد اما هارد ssd خودم مشکل حل نشده.
حتی بردم به نمایندگی و چند نفر دیگه اما اونها ندونستن مشکل کجا هست.
کسی میدونه مشکل کجاست؟
آخرین ویرایش توسط modiret2 در تاریخ 18-02-16 انجام شده است
|
|
سازگاری نداره با دستگاه شما . مورد نادری هست ولی تو برندهایی مثل کروشیال و اینتل و سامسونگ کمتر اتفاق میوفته پیشنهادم تعویض SSD وخرید SSD کرشیال M550 هست .
کاربر شهرسختافزار
مرسی از پاسختون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من شهرستان هستم و هارد ssd + لپ تاپ رو از یه شرکت از تهران سفارش دادم.حالا راضیشون کردم که هارد رو واسم عوض کنند با samsung 850 pro 512gb اما برق مورد نیاز 3.3 وات هست.اما برق مورد نیاز adata خودم 0.9 وات هست.
به نظر شما بخاطر کم آوردن برق نیست که خاموش میکنه؟
یه سوال دیگه اگه بصورت اینترنال نصب کنم هارد adata برق مورد نیازش 0.9 وات هست
اگه بصورت اکسترنال وصل کنم بازم 0.9 برق نیاز داره؟یا کمتر؟
اکسترنال به چه کار میاد ssd . شما ssd کروشیال و سامسونگ کاملا سازگار با انواع لپتاپ هست . کروشیال m550برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صدردصد با دستگاه شما سازگار هست .
modiret2 (06-03-16)
کاربر شهرسختافزار
خب این کروشیال رو فک نکنم اون شرکت داشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی سامسونگ رو داره.
میدونم که به کار نمیاد اکسترنال فقط میخوام بدونم برق مصرفی در حالت اینترنال و اکسترنال فرق میکنه یا ن؟
فرقی نداره چون دقیقا همون مصرف رو داره در دو حالت اینترنال و اکسترنالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام لطف میکنید توضیح بدید که منظورشون از این کار چی بوده داخل سایت زیر:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G551 Upgrade Guide - Republic of Gamers - Republic of Gamers
مشخصا راهنمای اپگرید این دستگاه هست . مواردی که قابل اپگرید هست رو ذکر کردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط modiret2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
modiret2 (07-03-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام.
امروز تصمیم گرفتم ssd رو بزارم جای درایور نوری اما سوکت درایو نوری کاملا فرق داشت با ssd فک کنم برا درایور نوری m2sata باشه؟ممنون میشم نوع سوکت رو بگید
عکس سوکت درایو نوری:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا مبدلی هست برا اینکه ساتا رو تبدیل به سوکت این کرد؟
به نظرتون احتمال داره که هارد ssd بالا بیاد اگه جای درایو نوری قرار بدم؟
آخرین ویرایش توسط modiret2 در تاریخ 09-03-16 انجام شده است
modiret2 (09-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks