سلام امید جان..اپدیت بایوس چکار میکنه..میتونم منم بایوس مو اپدیت کنم.میشه توضیحی بدی.سپاس
کاربر شهرسختافزار
سلام امید جان..اپدیت بایوس چکار میکنه..میتونم منم بایوس مو اپدیت کنم.میشه توضیحی بدی.سپاس
|
|
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آپدیت بایوس واسه پشتیبانی از سخت افزار های جدید هست و اگه مشکلی (سخت افزاری پیش بیاد با ) آپدیت بایوس تا 90 درصد درست میشه ولی هر سیستمی رو نباید بایوس ش رو آپدیت کرد (اگه سیستم قدیمی باشه) چون باعث ناپایداری تو ی سیستم میشه.
AMD>INTEL (02-04-16), javaheri69 (02-04-16)
کاربر شهرسختافزار
یعنی شما میگی بایوس مو اپدیت نکنم؟؟؟؟؟؟از کجا بفهمم بایوس م اپدیت چه ورژن هست.میشه بگی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قسمت :
Run> اینو تایپ کنید:msinfo32 و ok
System Summary (همونی که فعال هست ورژن بایوس رو نشون میده)
قطعه ی جدید رو سیستم نصب کردی که می خوای آپدیتش بکنی ؟ (درصورتی که اون قطعه درست و بدون مشکل کار میکنه نیازی به آپدیت بایوس نداری.)
موفق باشید.
javaheri69 (02-04-16)
کاربر شهرسختافزار
خب حالا کدوم قسمت مربوط به بایوس میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپدیت بایوس فقط برای زمانی هست که مشکل عدم سازگاری با قطعات جدید پیش میاد و گرنه نیازی به اپدیت نیست . در کل وقتی سیستم به خوبی کار میکنه بایوس را اپدیت نکنید .
mosafer=22 (07-02-24), salpc (02-04-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
امید جون میشه جواب بدی عزیزم.این دوست ما بلد نیست قک کنم..کار خودتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دوستمون به خوبی شما راهنمایی کردند . اینطور قضاوت کردن درست نیست . ایشون یکی از کاربران خوب انجمن هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما مدل مادربردت را با CPU-Z قسمت MAIN در میارید . سایت سازنده را چک میکنید .
اگر دستگاهت داره درست کار میکنه دست به بایوس نزن . چون ممکنه مشکلی موقع اپدیت پیش بیاد و سیستم بوت نشه .
javaheri69 (03-04-16), salpc (03-04-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان کمکم کنید لبتاب من Dell Inspiron N5110 هست وقتی در لبتاب رو میبندم یا ازش استفاده نمیکنم صفه رو حالت تاریک یا اسلیپ میره بعد از اسلیپ اصلا صفحه روشن نمیشه تاریکه باید پاور رو بازم بگیرم از نوع روشنش کنم پرسیدم مثل اینکه از بایوس هست و باید بایوس رو آپدیت کرد ولی تو سایت دل چه با ^^^ شکن چه بدون ^^^ شکن دانلود نمیکنه ... لطفا کمکم کنید...
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 15-02-17 انجام شده است
همین الان تست کردم بدون مشکل دانلود شد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saha_s2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks