بدون باطری باشارژ حداقل . نمیتونید اپدیت کنید و راهی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moji.mp28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باسلام.من لپ تاپم مشکل باتری و شارژر داشت تعویض کردم و بایوس لپ تاپ را آپدیت کردم .متاسفانه شارژی که برای لپ تاپ گرفته بودم اشتباه بود وآمپر فرق می کرد .الان شارژر جدید . درست را گرفتم ولی هنگام روشن کردن لپ تاپ پیغام خطا بازهم ظاهر می شه بهم گفتن دوباره با شارژر جدید آپدیت کنم ولی برای آپدیت می خوام انجام بدم پیغام میده که باتری باید بالای 10درصد شارژ داشته باشه که باطری من کمتر و شارژر ،شارژ نمی کنه چطور می تونم بدون باطری بایوس را آپدیت کنم
|
بدون باطری باشارژ حداقل . نمیتونید اپدیت کنید و راهی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moji.mp28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتری رو عوض کردم و شارژش بالاست ولی بایوسی که آپدیت کردم آخرین بایوس لپ تاپ بود الان چی کار کنم که شارژرم رو بشناسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبلا با شارژر نا مناسب بایوس را آپدیت کردم لپ تاپ را که روشن کردم اخطار اومد که مشکل داره شارژر -الان شارژر درسته هر شارژری که استفاده می کنم باز هم همون اخطار میاد
|
فک نکنم ار اون باشه چون قبلا کار می کرد بعد از آپدیت بایوس با شارژر اشتباه این مشکل پیش اومد
در مورد قطعات الکترونیکی اینطوری نمیشه نظرداد . چون قبلا کار میکرده الان هم کار میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moji.mp28 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks