ripek (29-04-10)
ripek (29-04-10)
کاربر شهرسختافزار
اگه بدونم که حتما مشكل از مادر برد هزینه میکنم. چون گارانتی نداره. به نظر شما چه قدر خرج داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sibsabz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا متوجه شدید مشكل از مادر برد؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه بدونم که حتما مشكل از مادر برد هزینه میکنم. چون گارانتی نداره. به نظر شما چه قدر خرج داره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sibsabz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کجا متوجه شدید مشكل از مادر برد؟
کاربر شهرسختافزار
رمو از مدار خارج کردم. مین که گفتی یعنی چی؟[/QUOTE]
یعنی مادربرد mainbord
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز. بهتره قبل از هر اقدامي از سلامت رم و کارت گرافيکتون مطمئن بشيد. بعد از اينا احتمال اينکه مشکل از مادربورد باشه زيادتره.
hamedd2000 (04-05-10), ripek (29-04-10)
کاربر شهرسختافزار
بله اشکال از مادربرد بود!!
Asus P5LP-LE گرفتم مشکل حل شد. البته P5LP-LE هم اصلا بوق نمیزنه انگار اصلا بایوس نداره!!! ولی درست و خوب کار میکنه!!!
کسی میدونه چرا بایوس P5LP-LE اینجوریه؟
دفترچه P5LP-LE رو کسی داره؟ پیدا نمیشه تو اینترنت!!
کاربر شهرسختافزار
کسی چیزی نمیگه!!!!
بايد بيزر جدا تصب كنيد .
|
|
کاربر شهرسختافزار
جان یعنی چی؟ جدا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزان اینجا بخش لپ تاپ هست و مشکل شما بهتره در بخش سخت افزار مطرح بشه ، اینطوری راحت تر به جواب میرسید
با تشکر
Fastest in Iran
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks