شما می تونید یه cd بوتیبل استفاده کنید (اکثر نرم افزار ها بوتیبل هستند مثلا cd ویندوز یا اغلب نرم افزار های شرکتی بوتیبل هستند)
اگه هم می تونید خودتون یه فلاپی بوتیل بسازید .به هر حال باید وارد محیط داس و خط فرمان بشید.
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط علی حسنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس از شما دوست عزیز در صورت امکان توضیح دهید که Bootable چی هست آیا نرم افزار هست و یا و از کجا میشه تهیه کرد...؟
شما می تونید یه cd بوتیبل استفاده کنید (اکثر نرم افزار ها بوتیبل هستند مثلا cd ویندوز یا اغلب نرم افزار های شرکتی بوتیبل هستند)
اگه هم می تونید خودتون یه فلاپی بوتیل بسازید .به هر حال باید وارد محیط داس و خط فرمان بشید.
karbon (14-06-15)
|
درود
دوستان عزیز من نتونستم مشکل رمز بایوس را پیدا کنم بعد از تحقیق گفتن باید بره تعمیرگاه من خودم دستگاه پروگرام دارم خواستم بدونم آیسی باید فقط باید پاکش کنی و جابندازی یا پاک و فایل بایوس هم بهش تزریق کنی اگر دوستان سر رشته دارن کمک کنید در ضمن یک ایسی فلش به شماره 25q64 میباشد اگر قراره فایل بهش پروگرام بشه از کجا میشه فایل را پیدا کرد.
دوست گرامی کلمه UP برای بالا آوردن تاپیک مختص بازارجه هست و لطفا در سایر بخش های انجمن ازش استفاده نکنید .با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات دقیق و REV دستگاه که روی مادربردش نوشته رو بهم بگید ببینم DUMP BIOS رو دارم یا نه .
karbon (28-06-15)
درود مشخصات:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Model : HP EliteBook 8740W
Product Number : VW745EC#ABH
Serial Number : CNU1240RQW
Syestem ID : 1520
REV : 5.11
SPS : 595700-001
Dat Code : 951165
IEC S/N D815MR0976 T
شماره آیسی فلش : 25Q64
آخرین ویرایش توسط karbon در تاریخ 28-06-15 انجام شده است
DUMP بایوس این مدل رو نداشتم . بعضی از سایت ها بایوس های لپتاپ رو میفروشند .این روش هم تست کنید نتیجه رو اعلام کنید .
Go here:
Drivers & Software for HP Compaq 6530b Notebook PC - HP Support Center.
Download HP Protect Tools Security Manager Suite AND BIOS Configuration for HP Protect Tools.
Install the Manager Suite.
Reboot when asked.
Install the BIOS Config.
Reboot when asked.
Run the Manager Suite from Program Files\Hewlett Packard\HP Protect Tools Manager Suite.
In the app, in the left window pane you will see BIOS Settings.
Click BIOS and in the right window pane you will see varios options of which one will be Administrator Password. Click the Set button and enter a sensible password.
Reboot and go into the BIOS by hitting F10.
Enter the password you just set.
اشکالی نداره این مدل با مدل من فرق میکنه در ضمن هنگام نصب بایوس خود پسورد میخواد و نصب نمیشه ایا اگر این بایوس که مال خودش نیست اشکالی به وجودنمیاد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks