تا جایی که بنده اطلاع دارم درایوری برای ویندوز XP این مدل از سوی دل ارائه نشده ، نصب کردنش هم توصیه نمیشه مشکلات زیادی رو براتون داره .
بهترین سیستم عامل برای این مدل Win 7 X64 هست
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت اساتید
به شدت به این درایور در محیط xp روی لپ تاپ مذکور احتیاج دارم لطفا کسی اگه سراغ داره لینک بده.
در مورد اینکه xp هم نمی تونه سی پی یو این لپ تاپ را در ست شناسایی کنه خودم اطلاع دارم لطفا در مورد درایور راهنمایی بفرمایید.
ممنون.
|
|
تا جایی که بنده اطلاع دارم درایوری برای ویندوز XP این مدل از سوی دل ارائه نشده ، نصب کردنش هم توصیه نمیشه مشکلات زیادی رو براتون داره .
بهترین سیستم عامل برای این مدل Win 7 X64 هست
Fastest in Iran
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من xp نصب کردم و مجبورم از xp استفاده کنم همه درایور ها رو هم نصب کردم فقط مونده گرافیک که با توجه به نرم افزاری که کا ر می کنم نصبش لازم هست.
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست کمک کنهههههههههههههههههه
آخرین ویرایش توسط amir123 در تاریخ 18-10-10 انجام شده است
هر نوع تبلیغ و یا لینک به وب سایتهای دیگه ممنوع هست لینک و درایور اصلاح شده براتون ارسال شد . طبق روشی که بهتون گفتم عمل کنید کارتون راه می افته.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من 5010 با این کانفینگ برای ویندوز سون 64 بیت طراحی شده مخصوصا با سی پی یو سری I
اگر بااین سیستم اکس پی استفاده کنید نمیتونید از سیستم به نحو مطلوب استفاده کنید. مشکل گرافیک نیست مشکل سی پی یو هست. چون سی پی یو بالا هست بنابراین اومدن گرافیک سری 5 گذاشتن که فقط ویندوز 7 یا ویستا کاربشه باهاش.
در سایت AMD و DELLهم درایور این کارت گرافیک وجود نداره (حداقل برای نسخه mobility)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من نصب کردم و مشکلی هم ندارم
اگه خواستی بگو واست بزارم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks