هارد لپتاپ مشکل داره و این خطا اسمارت هارد هست .
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من چند روزه وفتی صبح لبتابو روشن مبکنم بعد از آرم لنوو دو تا بوق میزنه و مینویسه Detection error on HDD بعد تا وفتی با دکمه پاور خاموش نکنم نمیره رو ویندوز ... این ارور برای چیه ؟؟ هاردم مشکلی نداره تو ویندوز و کار کرد ...کسی راه حلی بلده ؟
|
|
DOOM999 (19-02-17)
کاربر شهرسختافزار
خب اگه مشکل داره چرا با خاموش روشن کردن برطرف میشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
از کجا بفهمم هاردم مشکل داره ؟ برنامه ای چیزی هست که تست کنم ؟ تا 10 تیر هم گارانتی بهین داره
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینم اسگرین WP_20170219_12_11_09_Pro.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
چه چیزی نشون میده ؟ ار کجا فهمیدین باید بایوس آپدیت بشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گفتم ایرادی نشون نمیده . تنها دلیلش اشکال در برد هارد هست . که این برنامه ها نمیتونن شناسایی کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeedavatar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپدیت بایوس هم به خاطر این گفتم که ممکنه به خاطر اشتباه بایوس باشه . این ارور
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks