با سلام اگر ممکن است در مورد این لپ تاب ومحاسن ومعایب ان شرح کاملی بدهید چون یکی از گزینه های من برای خرید است
کاربر شهرسختافزار
با سلام اگر ممکن است در مورد این لپ تاب ومحاسن ومعایب ان شرح کاملی بدهید چون یکی از گزینه های من برای خرید است
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bynam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول مزايا رو بگم ، البته اگر قضيه ماست فروش نشه !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سرعت بالا + رزولشن تصوير مناسب + گرافيک عالي براي يک لپ تاپ + بسيار سبک + مصرف باطري عالي
و +
امکانات فول = بلوتوث + وايرلس + فينگر پرينت + خروجي مانيتور و ويديو پرژکتور + کارت شبکه + 4 عدد پورتUSB +مودم اکسترنال دل + رم خوان +کليد هاي مولتي مدياي واقعا لمسي + کيف اورجينال و ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مصرف باطري در اين مدل ، اگر مانيتور که 5 حالت روشنايي داره رو روي دومين حالت از طرف تاريک بزاريم تقريبا 4 ساعت باطري دوام مياره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته در حالت انرزي سيور که سرعت هسته ها رو کم و زياد مي کنه بر اساس نياز
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وزن سبکش هم يکي از دلايلي بود که من اين مدل رو انتخاب کردم . با باطري وزنش ميشه 1.9 کيلو گرم ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
و اما معايب :
واقعيتش من عيبي نديدم ! ولي اگر بخوايم روش ايراد بزاريم و سنتي بازي در بياريم بايد به DVD.RW مکشي
اين مدل ايراد بگيريم . همچنين به صداي ورود CD به درايو که حالت مکانيکيش سر صداش زياده ( البته همون اول
که شما CD به داخل دستگاه فشار مي دي و دستگاه CD رو مي گيره و زمان خروجش )
و نکته جالبي که من از اين شرکت خريدم اين بود که مودم اکسترنال و کيفش رو کش نرفته بودند !
چون واقعا اين مودمش وسوسه کنندس براي پيچوندن ! شرکت يک موس اپتيکال دل هم به ما هديه داد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستگاه واقعا پلمپ بود و جلوي خودم باز شد ...
ولي من هرچي گشتم مجموع اين خوبي ها و مزايا رو يک جا نيافتم ( و البته با اين قيمت )
در ضمن همين که ساخت چين نيست هم يکي از مزايا ... ( ساخت اروپا يا ساخت مالزي )
لپ تاپ فقط دل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ONLY DELL
bynam (10-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks