والا من زیاد در مورد پردازنده اتم اطلاعات ندارم ولی پردازنده ای هست که مخصوص نوت بوک طراحی و ساخت شده با حجم مصرفی برق بسیار پایین اینکه چقدر قدرتش با بقیه پردازنده ها تفاوت داره رو شما میتونی از سایتهای معتبر اطلاعات رو کسب کنی از جمله سایتی مانند : www.tomshardware.comبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط babak_m008 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این عکس هم شاید به کار شما بیاد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونید ببینید که مصرف بسیار پایینی داره ولی خوب به نسبت میزان کش هم پایین تره
ویندوز 7 رو من شخصاً تجربه ای نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازیهایی که گفتید رو مثل GTA , WarCraft روی مدل Aspirie 4315 اجرا کردم ولی در رزولیشن پایین و کیفیت نامناسب بله پاسخگو بود اما به نظرم نمی ارزید برای بازی چون این مدل نوت بوک برای بازی ساخته نشده بیشتر در فکر حمل و نقل رایانه شخصی با اندازه های کوچک ولی کارآمد برای کارهای روزمره زندگی هست
در بازار من هم مدل 120 گیگ و هم مدل 160 گیگ رو دیدم قیمتی که شما دادید مناسب هست برای 120 گیگ
و فکر نمیکنم قابلیت ارتقاء زیادی داشته باشه پردازنده رو که اصلاً گمان نکنم بتونی ارتقاء بدی
شرمنده اطلاعات من در همین حد بود موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks