دوست عزیز برندیگ چیزی نیست که کسی دوست نداشته باشه مطمعنا هر کسی یک برند رو در زندگی دوست داشته باشه و این طبیعی هست در ایران متاسفانه چون اپل به عنوان کالای لوکس شناخته میشه افراد حس پول دار بودن می کنن وقتی می خرن و شاید کارایی 0 باشه برای افرادی که تهیه می کنند البته این به عنوان نظر شخصی هست و مصداق کلی نداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط سیدرضا بازیار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در بالا گفتم میزان کارایی 0 درصد هست در ایران من خودم به شخصه با اینکه افراد زیادی رو دیدم که با مک کار می کنند اما تنها از 20 درصد توانایی اون استفاده می کنند چنانچه توی ویندوز همین فرد می تونه تا 50 درصد کارایی سیستم عامل رو استفاده کنه
در مورد نگهداری پر هزینه هم که صحبت کردیم
روی لب تاپ مک میشه ویندوز هم نصب کرد به وسیله نرم افزار خود اپل به اسم Boot Camp شما می تونید هم مک داشته باشید هم ویندوز اما عملا اگر I7 خریداری می کنید در ویندوز پرفرمنس خیلی پایینی پیدا می کنه و یک جورایی غیر قابل استفاده میشه نمونه باطری 10 ساعته تنها 90 دقیقه جواب میده!
بستگی به سیستمی داره که دارم ازش استفاده می کنم اما ترجیحم این هست که ویندوز و لینوکس رو یک جا داشته باشم
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید

Bookmarks