مدلی که ساسان جان خریدن رو من پیشنهاد دادم بهشون به عنوان یه 14 اینچی سبک با شارژ باتری بالا و کاملا شیک .
ولی خب یه نکته ای رو همینجا به همه کسانی که میخوان لپ تاپ بخرن بگم که هیچوقت لپ تاپ رو غیر حضوری و اینترنتی نخرید ، ساسان جان به شما گفتم پاشو یه سر بیا تهران حضوری خرید کن بعدش برگرد اصفهان .
بسته لپ تاپ رو هم هیچ موقع بازشده تحویل نگیرید ، یعنی چی باز کنیم تست کنیم ؟ دلیلی برای اینکار وجود نداره ، وقتی باز میکنن برای تست کردن پس حتما سالم بوده که برای شما فرستادن ، پس نباید اسپیکرش خراب بوده باشه ، با این اوصاف باید دستگاه تعویض میشده از طرف خود فروشنده که برای خودش تست کرده ، البته مرکز گارانتی هم منطقی حرف میزنه ، شما باید در حین خرید دستگاه رو چک کنین کامل و بعد تحویل بگیرین ( برای نیاز به تعویض دستگاه )
راستی قیمتی که خریدی 1 میلیون قیمت درست دستگاه بوده ساسان جان ، تازه شما تو اوج بالا رفتن قیمت ارز این قیمت خریدی
ولی خب شانس شما اینطوری بود و من خودم ناراحت شدم دیدم اینطوری شد ، به هر حال مبارکت باشه
لپ تاپی که بهت معرفی کردم رو بهت گفتم ، تو خود پاییتخت پیش پسر عموهام که یکی از بهترین تعمیرکننده های لپ تاپ هستن کلا 3 تا آورده بودن برای تعمیر ، یکی اش هم گفتم یکی از کلید های کیبورد از جا در اومده بود که مشکل جدی حساب نمیشه .
حالا با خود لپ تاپ کار کردی راضی هستی یا نه ؟
Bookmarks